Jäsenet ja toiminta

Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat  (STST) on vuonna 1937 perustettu tanssi- ja sirkusalan ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, alan yhteiskunnallinen ja taiteellinen vaikuttaja.
Kulttuuripoliittisena etujärjestönä se pyrkii kehittämään jäsenistön työsuhdeturvaa, työolosuhteita, työllisyyttä ja tekijänoikeudellista asemaa sekä vahvistamaan ammatillista identiteettiä.

STST:llä on merkittävä rooli vaikuttajana erilaisissa tanssipoliittisissa kysymyksissä. Se pyrkii edistämään ja pitämään yllä jäsenistön taiteellista ja ammatillista tasoa järjestämällä jäsenilleen koulutusta. STST on ainoa tanssialan järjestö, joka pystyy tarjoamaan jäsenilleen kaikki ammattiyhdistyspalvelut.

STST on Temen jäsenjärjestö ja mukana useissa alan yhdistyksissä sekä tanssia edistävissä projekteissa.

Jäseneksi

STST:n jäsenet ovat tanssitaiteilijoita, koreografeja, tanssinopettajia sekä alan opiskelijoita. Jäseniä on lähes tuhat.

Jäseneksi (linkki) Katso mm. jäsenedut

Toiminnan painopisteet

Vuoden 2017 toiminnan painopistealueina ovat erityisesti freelancereiden työllistyminen ja sosiaaliturvan parantaminen.

STST:n 80-vuotisjuhlat ja niiden ohessa järjestettävät lukuisat tapahtumat, kuten luentosarja ja näyttely yhdessä Teatterimuseon kanssa.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..