Siirry sisältöön

Seinällä on suuri tekijänoikeuksiin viittaava C-kirjain ympyrän sisällä. Joku on nostanut tikapuut kuvaa vasten ja käynyt maalaamassa kaksi vaakaviivaa C:n päälle euron merkiksi. Mielen tulee loru "tikapuita pitkin taivaaseen".

ELMAn palkkasuositus jäsenille

Määräaikaisessa työsuhteessa työaikaa tasoitetaan tasaisesti työsuhteen aikana (TES § 11). Työsuhteen tulee päättyä, kun työt on tehty eikä työsuhteen kestoa tule jaksotyössä venyttää ylitöiden tasaamiseksi. ELMA mainitsee myös esimerkkejä ammattinimikkeistä palkkaryhmissä 1-4. Katso video äläkä suostu orjaksi unelmatehtaaseen.

Lue lisää

Lakipykäliä rivissä.

Elokuva- ja tv-tuotantoja koskeva työehtosopimus 2023 on hyväksytty

Elokuva- ja tv-alan työehtosopimuksen (TES) neuvottelutulos on yleisen linjan mukainen ja palkat nousevat kahden vuoden aikana yhteensä 7 %.

Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..