Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP:n jäsenet työskentelevät teattereissa, elokuva- ja tv-tuotannoissa lavastus- sekä pukusuunnittelijoina. Puheenjohtaja on Kirsi Manninen.

Kuva Julia Riede, Unsplash

Ajankohtaista

Kuviteltutodellisuus.fi nostaa skenografien monipuolisen ammattikunnan esiin

Näyttelyn aloitussivulla on Suomen kartta, johon tekijät on jaettu asuinpaikan mukaan. Asuinpaikkaa klikkaamalla löytyvät suunnittelijat ja upeita kuvia heidän töistään.

Lue lisää

Taiteellisten suunnittelijoiden matkakustannusten korvaaminen teattereissa

Matkakustannuksien korvaukset taiteellisille suunnittelijoille oli käsiteltävänä työtuomioistuimessa, mutta Teatteri- ja mediatyön...

Lue lisää

  LP:n uusi hallitus

  Puheenjohtajaksi valittiin lavastus- ja pukusuunnittelija Kirsi Manninen.

  Lue lisää

  Kuviteltu todellisuus

  Kuviteltu todellisuus on verkkonäyttely ja LP:n juhlanäyttely, joka esittelee puku- ja lavastussuunnitelijoiden taiteellista työtä.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  LP:n jäsenistö koostuu 277 lavastajasta ja pukusuunnittelijasta, jotka toimivat visuaalisina ammattilaisina esittävän taiteen kentällä mm. teattereissa, elokuvissa, tv:ssä, tanssiryhmissä ja näyttelyvisualisointeja tehden.

  Lue lisää

  Theatre, Film and Television Designers; Finlands Scenografförbund

  The union membership consists of 277 professional scenographers who are working in the field of performing arts: at the theatre, opera, dance, circus, film and AV and TV productions.

  Lue lisää

  Tietoa ammateista

  LP:n jäsenet ovat lavastus- ja pukusuunnittelijoita. Lavastus- ja pukusuunnittelijan tehtäviin kuuluu Teatterialan työehtosopimuk...

  Lue lisää

  PQ maailmannäyttely

  Suomen PQ2019-edustajaksi valittiin ehdotus "KOKIMO kuraattorina: FLUID STAGES".

  Lue lisää

  Palkinnot

  LP jakaa Illusion-palkintoa, Vuoden suunnittelijapalkintoa ja Säde-palkintoja.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  LP:n vuosikokous  on sunnuntaina 28.4.2019 klo 12 Helsingissä, Hietaniemenkatu 2. Jäsenille tervetuloa!

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..