Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP:n jäsenet työskentelevät teattereissa, elokuva- ja tv-tuotannoissa lavastus- sekä pukusuunnittelijoina. Puheenjohtaja on Kirsi Manninen.

Kuva Daniele Levis Pelusi, Unsplash

Ajankohtaista

Ehdota Puku- ja Lavastus-Säde -palkintojen saajia 29.1.2020 mennessä

Tänä vuonna LP jakaa kaksi Säde-palkintoa ansioituneesta suunnittelutyöstä teatterista: Pukusäde ja Lavastussäde. Kaikki temeläiset saavat ehdottaa palkittavia.

Lue lisää

Taiteellisten suunnittelijoiden matkakustannusten korvaaminen teattereissa

Matkakustannuksien korvaukset taiteellisille suunnittelijoille oli käsiteltävänä työtuomioistuimessa, mutta Teatteri- ja mediatyön...

Lue lisää

Kuviteltutodellisuus.fi nostaa skenografien monipuolisen ammattikunnan esiin

Näyttelyn aloitussivulla on Suomen kartta, johon tekijät on jaettu asuinpaikan mukaan. Asuinpaikkaa klikkaamalla löytyvät suunnittelijat ja upeita kuvia heidän töistään.

Tutustu >

  LP:n uusi hallitus

  Puheenjohtajaksi valittiin lavastus- ja pukusuunnittelija Kirsi Manninen.

  Lue lisää

  Kuviteltu todellisuus

  Kuviteltu todellisuus on verkkonäyttely ja LP:n juhlanäyttely, joka esittelee puku- ja lavastussuunnitelijoiden taiteellista työtä.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP on lavastajien ja pukusuunnittelijoiden ammattijärjestö, joka on perustettu 1943. LP:n jäsen...

  Lue lisää

  Theatre, Film and Television Designers; Finlands Scenografförbund

  Theatre, Film and Television Designers is one of the unions of Trade Union for Theatre and Media Finland (Teme). Teme is a cultura...

  Lue lisää

  Tietoa ammateista

  LP:n jäsenet ovat lavastus- ja pukusuunnittelijoita. Lavastus- ja pukusuunnittelijan tehtäviin kuuluu Teatterialan työehtosopimuk...

  Lue lisää

  PQ maailmannäyttely

  Suomen PQ2019-edustajaksi valittiin ehdotus "KOKIMO kuraattorina: FLUID STAGES".

  Lue lisää

  Palkinnot

  LP jakaa Illusion-palkintoa, Vuoden suunnittelijapalkintoja sekä opiskelijastipendejä.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  LP:n vuosikokous  on sunnuntaina 28.4.2019 klo 12 Helsingissä, Hietaniemenkatu 2. Jäsenille tervetuloa!

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..