Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Säästöpossu, jonka kyljessä on tekijänoikeuksiin viittavaa C-merkki.

Apurahat henkilöille ja työryhmille

NYT Temen apurahat ovat haettavissa 1. - 15.10.2022! Apurahat ovat av-alan ammattilaisille, jotka tekevät tekijänoikeuksien alaista työtä tai joiden työ kytkeytyy av-alan tekijänoikeuksien alaiseen työhön. Apurahat Teme myöntää Kopioston maksamista verkkotallennuskorvauksista.

Lue lisää

Minna Santakari: Sirpaleiset työsuhteet tarvitsevat edunvalvontaa

Lavastus- ja pukusuunnittelijat voivat käydä perinpohjaista keskustelua työn sisällöistä ja työolosuhteista LP:ssä. Järjestötoiminta on tärkeä osa kollegiaalisuutta.

Lue lisää

Suomen kartta, jossa näkyvät skenografian ammattilaiset asuinpaikkakuntansa mukaan.

Kuviteltu todellisuus

LP:n upea verkkonäyttely esittelee suomalaisia skenografeja ja heidän työtään. Kartasta näet heidän asuinpaikkakuntansa. Jos haet lavastus- tai pukusuunnittelijaa tuotantoosi, löydät hänet täältä.
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..