Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP:n jäsenet työskentelevät teattereissa, elokuva- ja tv-tuotannoissa lavastus- sekä pukusuunnittelijoina. Puheenjohtaja on Kirsi Manninen.

Kuva lavastaja Minna Kauhasen pienoismallista esityksessä Housut pois Kuopion Kaupunginteatterissa 2015.

Ajankohtaista

LP:n uusi hallitus

Puheenjohtajaksi valittiin lavastus- ja pukusuunnittelija Kirsi Manninen.

Lue lisää

Illusion-palkinto 2019 pukusuunnittelija Pasi Räbinälle

Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP myöntää vuoden 2019 Illusion-palkinnon pukusuunnittelija, taiteenmaisteri Pasi Räbinälle tunnus...

Lue lisää

Kuviteltu todellisuus nostaa skenografien monipuolisen ammattikunnan esiin

Tampereella 8.8. skoolataan lavastus- ja -pukusuunnittelijoiden työlle, näyttelylle ja 75-vuotiaalle Lavastus- ja pukusuunnittelijat ry:lle!

Tutustu >

  LP:n uusi hallitus

  Puheenjohtajaksi valittiin lavastus- ja pukusuunnittelija Kirsi Manninen.

  Lue lisää

  Kuviteltu todellisuus

  LP viettää 75-vuotisjuhlaa vuonna 2018 ja sen kunniaksi avautuu juhlanäyttely verkossa: kuviteltutodellisuus.fi  Näyttelyn avajaiset ovat Tampereella Telalakalla keskiviikona 8.8.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP on lavastajien ja pukusuunnittelijoiden ammattijärjestö, joka on perustettu 1943. LP:n jäsen...

  Lue lisää

  Palkinnot

  LP jakaa Illusion-palkintoa, Vuoden suunnittelijapalkintoja sekä opiskelijastipendejä.

  Lue lisää

  Tietoa ammateista

  LP:n jäsenet ovat lavastus- ja pukusuunnittelijoita. Lavastus- ja pukusuunnittelijan tehtäviin kuuluu Teatterialan työehtosopimuk...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  PQ maailmannäyttely

  PQ on neljän vuoden välein järjestettävä kansainvälinen teatteriskenografian ja -arkkitehtuurin näyttely ja festivaali, Prahan Qua...

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  LP:n vuosikokous  on sunnuntaina 28.4.2019 klo 12 Helsingissä, Hietaniemenkatu 2. Jäsenille tervetuloa!

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..