Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP:n jäsenet työskentelevät teattereissa, elokuva- ja tv-tuotannoissa lavastus- sekä pukusuunnittelijoina. Puheenjohtaja on Kirsi Manninen.

Kuva Minna Kauhasen pienoismallista. Housut pois -musikaali Kuopion Kaupunginteatteri 2015. Ohjaus Milko Lehto, pukusuunnittelu Jaana Kurttila, lavastus Minna Kauhanen.

Ajankohtaista

Tekijöiden krediitit kuntoon!

Lavastus- ja pukusuunnittelijat ry:n hallitus huomauttaa, että lavastus- ja pukusuunnittelijat tulee mainita elokuvien työryhmäesittelyissä ja alan toimijoiden tiedotuksessa festivaaleilla, painotuotteissa ja verkkosivuilla.

Lue lisää

SETin ohjeistus työskentelyyn poikkeustilanteessa

Koronavirus aiheuttaa poikkeustoimia myös elokuva- ja tv-alalla. SET ry on saanut paljon huolestuneita yhteydenottoja, miten tässä poikkeustilanteessa kuuluisi toimia. Tässä SET ry:n ohjeistus.

Lue lisää

  LP:n hallitus 2020-2021

  Puheenjohtaja on lavastus- ja pukusuunnittelija Kirsi Manninen.

  Lue lisää

  Kuviteltu todellisuus

  Kuviteltu todellisuus on verkkonäyttely ja LP:n juhlanäyttely, joka esittelee puku- ja lavastussuunnitelijoiden taiteellista työtä.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  LP:n jäsenistö koostuu 277 lavastajasta ja pukusuunnittelijasta, jotka toimivat visuaalisina ammattilaisina esittävän taiteen kentällä mm. teattereissa, elokuvissa, tv:ssä, tanssiryhmissä ja näyttelyvisualisointeja tehden.

  Lue lisää

  Tietoa ammateista

  LP:n jäsenet ovat lavastus- ja pukusuunnittelijoita. Lavastus- ja pukusuunnittelijan tehtäviin kuuluu Teatterialan työehtosopimuk...

  Lue lisää

  Theatre, Film and Television Designers; Finlands Scenografförbund

  The union membership consists of 277 professional scenographers who are working in the field of performing arts: at the theatre, opera, dance, circus, film and AV and TV productions.

  Lue lisää

  Palkinnot

  LP jakaa Illusion-palkintoa, Vuoden suunnittelijapalkintoa ja Säde-palkintoja.

  Lue lisää

  PQ maailmannäyttely

  Suomen PQ2019-edustajaksi valittiin ehdotus "KOKIMO kuraattorina: FLUID STAGES".

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  LP:n vuosikokous  on lauantaina 23.5. klo 14 etänä ja livenä liiton toimistolla.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..