Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Annastiina Kekäläinen Suomen Kansallisoopperan ja -baletin puvustamossa valkoisten tyllihameiden ja värikkäiden pukujen keskellä.

Puvustokilta kutsuu myös freelancereita ja opiskelijoita mukaan

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin pukuvarastonhoitaja Annastiina Kekäläinen on toiminut Teatterialan Ammattilaiset TAM:n Puvustokillan vetäjänä vuodesta 2017. Kekäläisen parina killassa toimii Suvi-Tuuli Höglund, vapaan kentän pukusuunnittelija. Mukaan on tänä syksynä liittynyt myös Susanna Moilanen Helsingin kaupunginteatterista.

Lue lisää

Oopperan lavastemaalari Selene Virtanen työskentelee ison, puolitoista metriä pitkän harpin kanssa. Työn alla on linssi Pähkinänsärkijä-teokseen.

Lavastamokilta kouluttaa ja kokoaa ammattilaiset yhteen

Lavastemaalari Selene Virtanen luonnehtii lavastamotyöntekijöitä leppoisiksi ja työskentelyilmapiiriä luovaksi ja ratkaisukeskeise...

Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..