SVÄV:n jäsenet työskentelevät freelancereina ja kiinnitettyinä valo-, -ääni- ja videosuunnittelijoina erityisesti esittävien taiteiden alalla.

Kuva: Genessa Panainte, Unsplash

  Hallitus ja organisaatio

  Puheenjohtaja on Raisa Kilpeläinen raisa.kilpelainen(at)teme.fi Varapuheenjohatjat ovat Tiiti Hynninen ja Maura Korhonen Hal...

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  SVÄV (aikaisemmin SVÄL) on vuonna 1992 perustettu ammatti- sekä taiteilija- ja kulttuurijärjestö. Jäseniä on 230, jotka ovat taite...

  Lue lisää

  Säde-palkinnot

  SVÄV jakaa vuosittain kolme Säde-palkintoa ansioituneesta suunnittelutyöstä. Kategoriat ovat: valosuunnittelu, ään...

  Lue lisää

  Tietopankki

  Tähän tietopankkiin kootaan SVÄV:n ohjeistuksia työelämästä, työn sisällöistä ja yhteistyöstä. ...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  Palkat ja työehdot

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Säännöt

  Yhdistyksen nimi on Suomen valo-, ääni-, ja videosuunnittelijat ry, SVÄV, josta jäljempänä käytetään nimitystä järjestö.

  Lue lisää

  Ajankohtaista

  Matkakustannukset kuuluu maksaa keikkailevalle freelancerille. Verottajan asia on määritellä veronalaisuus

  Olemme ajautuneet teatterialan työnantajaliitto Stefin kanssa eri linjoille teatterivierailijoille maksettavista mat...

  Lue lisää

  Ehdota Säde-palkintoa

  SVÄV hakee Säde-palkintoehdokkaita! Kenet ja minkä esityksen sinä haluaisit nähdä vuoden 2017 Säde-ehdokkaiden joukossa? Lähet...

  Lue lisää

  VOS-järjestelmää ei voi uusia ilman lisärahoitusta

  VOS-rahoituksen uudistusprosessissa on annettu ymmärtää, että koko esitystaiteen rahoitus uudistetaan jakamalla uudella tavalla VOS-järjestelmän nykyiset määrärahat. Ajatus on täysin absurdi. Julkinen rahoitus on ammattimaisen esi...

  Tutustu >

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..