SVÄVin jäsenet työskentelevät freelancereina ja kiinnitettyinä valo-, ääni- ja videosuunnittelijoina erityisesti esittävien taiteiden alalla. Puheenjohtaja on Tomi Suovankoski.

Kuva Aaron Greenwood, Unsplash

Ajankohtaista

Valo-, ääni- ja videosuunnittelija on krediittinsä ansainnut

Tomi Suovankoski muistuttaa krediiteistä teattereiden markkinointiammattilaisia, jotta tekijätiedoissa mainitaan myös audiovisuaaliset suunnittelijat.

Lue lisää

Palkkasuositus SVÄVin jäsenille 2019-2020

Älä myy osaamistasi alennuksella. Tee laillisella palkalla töitä. Vertaa sinulle tarjottua palkkaa kyseisen talon oman taiteell...

Lue lisää

  SVÄVin hallitus

  Puheenjohtajaksi valittiin 28.4.2019 valosuunnittelija Tomi Suovankoski.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  SVÄV (aikaisemmin SVÄL) on vuonna 1992 perustettu ammatti- sekä taiteilija- ja kulttuurijärjestö. Jäseniä on 240, jotka ovat taite...

  Lue lisää

  Säde-palkinnot

  SVÄV jakaa vuosittain kolme Säde-palkintoa ansioituneesta suunnittelutyöstä. Kategoriat ovat: valosuunnittelu, ään...

  Lue lisää

  Tietopankki

  Tähän tietopankkiin kootaan SVÄV:n ohjeistuksia työelämästä, työn sisällöistä ja yhteistyöstä. ...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  Työehdot ja palkat

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Jäsenedut ja jäsenkortti

  Teme vakuuttaa sinut ja alle 20-vuotiaat lapsesi vapaa-aikana, matkoilla kotimaassa tai maailmalla. Lisäksi saat alennusta teatterilipuista ja vähän muustakin.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  SVÄVin vuosikokous  on sunnuntaina 28.4.2019 klo 12-14.30 Helsingissä, Hietaniemenkatu 2. Jäsenille tervetuloa!

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..