SVÄVin jäsenet työskentelevät freelancereina ja kiinnitettyinä valo-, ääni- ja videosuunnittelijoina erityisesti esittävien taiteiden alalla. Puheenjohtaja on Tomi Suovankoski.

Kuva Elijah Ekdahl Unsplash

Ajankohtaista

Tervetuloa seminaariin: Välineestä sisältöä ja sisällön välineenä 3D-ympäristöt ja muut ulottuvuudet

SVÄV ja Suomen OISTAT-keskus järjestävät jäsenten pyynnöstä koulutusta verkkoseminaarien muodossa. Teemana on Välineestä sisältöä ...

Lue lisää

Palkkasuositus SVÄVin jäsenille 2019-2020

Älä myy osaamistasi alennuksella. Tee laillisella palkalla töitä. Vertaa sinulle tarjottua palkkaa kyseisen talon oman taiteell...

Lue lisää

  SVÄVin uusi hallitus 2020

  Puheenjohtaja on valosuunnittelija Tomi Suovankoski.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  SVÄV (aikaisemmin SVÄL) on vuonna 1992 perustettu ammatti- sekä taiteilija- ja kulttuurijärjestö. Jäseniä on 250, jotka ovat taite...

  Lue lisää

  Säde-palkinnot 2007-2019

  SVÄV jakaa vuosittain kolme Säde-palkintoa ansioituneesta suunnittelutyöstä. Kategoriat ovat: valosuunnittelu, äänisuunnittelu ja kuvasuunnittelu. Onnea palkituille!

  Lue lisää

  Tietopankki

  Tähän tietopankkiin kootaan SVÄV:n ohjeistuksia työelämästä, työn sisällöistä ja yhteistyöstä.

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen Neuvonta-sivu on tiivis infopaketti keskeisistä työelämän pelisäännöistä, toimeentulosta ja työn tekemisen ehdoista. Jotta pärjäisit työelämässä paremmin - oletpa palkansaaja tai itsensätyöllistäjä.

  Lue lisää

  Työehdot ja palkat

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Jäsenedut ja jäsenkortti

  Teme vakuuttaa sinut ja alle 20-vuotiaat lapsesi vapaa-aikana, matkoilla kotimaassa tai maailmalla. Lisäksi saat alennusta teatterilipuista ja vähän muustakin.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  SVÄVin vuosikokous  on sunnuntaina 24.5.2020 klo 12 etänä ja livenä liiton toimistolla.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..