Siirry sisältöön

Jäsenedut

1. Työehtoneuvonta
Temen jäsenenä saat työehtoasiantuntijoiltamme työehtoneuvontaa, tietoa palkoista, sopimuksista ja työlainsäädännöstä. Voit tarkistuttaa työsopimuksesi liitossa ennen allekirjoittamista työehtoasiantuntijoillamme.

2. Oikeusturvavakuutus oikeudenkäyntejä varten
Työelämän mahdollisissa riitatilanteissa Temen oikeusturvavakuutus on tukenasi.
Lue vakuutusehdot täältä.

3. Jäsenkortilla teatterilipuista alennusta
Temen jäsenkortilla saat alennusta teatteri- sekä tanssiteatteriesityksistä. Teatterit määrittelevät itse alennuksensa, joten ne vaihtelevat talokohtaisesti  Tanssin talosta oopperaan. Tämä on Temen yksi suosituimmista jäseneduista.

4. Vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus Ifistä
Teme maksaa vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen varsinaisille jäsenilleen. Temen mobiilijäsenkortti on myös vakuutustodistus. Jäsenkortissa on Ifin vakuutustodistus ja suora soittolinkki Ifiin.
Temen maksaman vakuutuksen lisäksi voit kysyä alennuksia henkilökohtaisista vakuutuksista. Pyytäessäsi tarjousta mainitse  Temen jäsenyys.
Lue tiivistelmä vakuutuseduista.
Lue Ifin vakuutusehdot.

5. Tekijänoikeuskorvauksia Kopiostosta
Tee av-tekijänoikeussopimus ja anna se Temelle valvottavaksi.

6. Jäsenkirje joka kuukausi
Sähköinen jäsenkirje Temeläinen lähetetään sähköpostiisi kuun alussa ja se on luettavissa myös Temen mobiilijäsenkortin kautta. Jäsenkirje antaa ajankohtaista tietoa Temen kannanotoista, koulutuksista ja jäseneduista.

7. Ammatillisia kursseja ja työoikeuden koulutusta ilmaiseksi tai pikkurahalla
Teme kouluttaa luottamushenkilöitä kahdesti vuodessa sekä toimii heidän tukenaan.
Jäsenjärjestöt järjestävät ammatillista koulutusta jäsenilleen.

8. SAK:n yhteiset jäsenedut 
Teme on Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n jäsenjärjestö. Temen jäsenet ovat automaattisesti oikeutettuja myös SAK:n jäsenetuihin, joihin kuuluvat muun muassa alennukset hotelliyöpymisistä, risteilyistä ja vakuutuksista.

9. Suomen Hostellijärjestön edut
Temen jäsenet saavat 10 prosentin majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa. Alennuksen saa Temen jäsenkortilla tai Kotimaan hostellikortilla, jonka voi tilata Suomen Hostellijärjestöltä maksutta.

10. Apua työnhakuun
1. Työtä kaikille -työtorilta, joka on Temen ylläpitämä maksuton ja mainoksista vapaa luovien alojen työtori. Työtä kaikille palvelee sekä työnhakijaa että työn tarjoajaa suomeksi ja englanniksi.
2. Kuviteltu todellisuus on Lavastus- ja pukusuunnittelijat ry:n sivusto, joka esittelee skenografeja. Sivulta voi hakea kaupungeittain tekijöitä.

Lisäksi:

Tukea hyvinvointiin edullisesti PHT ry:n hyvinvointikursseilta
Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää edullisia hyvinvointikursseja aikuisille ja lapsiperheille. Kurssit tarjoavat tukea työssä ja arjessa jaksamiseen sekä ammattilaisten ohjausta hyvinvoinnin ja elintapojen haasteisiin. Lisätietoa kurssitarjonnasta ja hakuohjeet: www.pht.fi
Suomen ammattiliittojen lomajärjestö SAL-lomat ry avustaa SAK:n jäsenliittojen, eli myös Temen jäseniä heidän osallistuessaan PHT ry:n hyvinvointikurssille. Lisätuki myönnetään kurssin jälkeen takautuvasti.

Berliinin residenssi on lakkautettu eikä sitä enää vuokrata jäsenille. Asunto on myynnissä.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.