Siirry sisältöön
Kuva Andrew Welch, Unsplash

Jäsenetuja ja alennuksia jäsenkortilla

Temestä saat apua työelämän asioissa. Pystymme palvelemaan sinua paremmin, kun valmistaudut yhteydenottoon ja etsität  dokumentit, joihin tilanne liittyy. Lue tämä ohje…

Jäsenetusi liitossa

1. Työehtosopimukset ja työehtoneuvonta
Saat tietoa palkoista, sopimuksista ja työlainsäädännöstä. Voit tarkistuttaa työsopimuksesi liitossa ennen allekirjoittamista.

2. 7-jäseninen juristitiimi
Juristin palvelut ovat varsinaisille jäsenille, joilla on jäsenyyttä vähintään kuukausi ja jäsenmaksut kunnossa.
Yksityiselämän juridiset asiat eivät kuulu Temen palveluihin, mutta niihin voi löytyä apu jäseneduista (kts. alla asianajotoimisto Kalasatama).

3. Oikeusturvavakuutus oikeudenkäyntejä varten
Oikeusturva ei ole automaattinen, vaan siitä päättää tapauskohtaisesti Temen hallitus. Oikeusturva voidaan myöntää varsinaisille jäsenille 10 kuukauden jäsenyyden jälkeen jäsenyyden aikaisiin työelämäriitoihin.  Vakuutusehdot täällä…

4. Vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus Ifistä
Vakuutus on varsinaisille jäsenille (ei eläkeläisille ja opiskelijoille).
Vakuutusetupaketti tiiviisti…
Ifin vakuutusehdot…

5. Apua työnhakuun Työtä kaikille -työtorilta…

6. Tekijänoikeuskorvauksia Kopiostosta…

7. Jäsenkirje joka keskiviikko

8. Teatterilipuista alennusta jäsenkortilla
Teatterit määrittelevät alennuksensa, joten ne vaihtelevat talokohtaisesti.

9. Ammatillisia kursseja ja työoikeuden koulutusta ilmaiseksi tai pikkurahalla.

10. Residenssi Berliinissä… 

11. Temeläiset saavat SAK:n jäsenedut, kuten hotellietuja ja bensaa Teboilista…

12. Hostellijärjestön edut…

13. Jäsenkortti mobiilikorttina puhelimeen
Siinä on Ifin vakuutustodistus ja suorat linkit liittoon ja Ifiin. Mobiilikortti on voimassa niin kauan kuin jäsenyyskin.
Uudet jäsenet saavat mobiilikortin latauslinkin yhteen, henk.koht numeroon, kun hakemus on hyväksytty ja käsitelty. Jos puhelimesi vaihtuu, tilaa latauslinkki Tanja Tiukkaselta tai suoraan eAsioinnista…

Teme on lisäksi Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry:n (PHT) jäsen, joten käytä hyväksesi PHT:n hyvinvointikurssit ja lomat perheille sekä myös hostellijärjestön edut – kun suunnittelet syyslomaa, joululomaa, hiihtolomaa…

Jäsenkortilla saat alennusta ja etuja

Eettiset periaatteet ohjaavat jäsenetujen valintaa. Emme hyväksy kaikkia alennuksia tarjoavia tahoja emmekä tee markkinointia yritysten puolesta.

Jäsenedut ovat voimassa niin kauan kin jäsenyyskin:

If

Teme maksaa vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen varsinaisille jäsenilleen. Temen mobiilijäsenkortti on myös vakuutustodistus. Jäsenkortissa on suorat soittolinkit Ifiin tapaturman sattuessa.

Temen maksaman vakuutuksen lisäksi voit kysyä alennuksia henkilökohtaisista vakuutuksista. Pyytäessäsi tarjousta mainitse  Temen jäsenyys.
Ifin vakuutuspaketti tiiviisti…
Vakuutusehdot www.if.fi/teme

Asianajotoimisto Kalasatama Oy

Yksityiselämän oikeusasiat 20 % alennuksella, kuten testamentti, perunkirjoitus, avioehto sekä vastaavat yksityisasiat. Kalasatama tarjoaa ensimmäisen neuvottelun maksuttomana.
Tämä jäsenetu on maksullista palvelua, ei liiton kustantamaa.
Asianajotoimisto sijaitsee Helsingissä, ota yhteys: www.kalasatama.net / asianajaja Perttu Turku puh 040 519 7148, perttu.turku(at)kalasatama.net arkisin klo 11-15.

SAK:n jäsenedut

Temeläiset saavat SAK:n jäsenedut. Katso SAK:n jäsenedut…
Jäsenetuihin kuuluu mm. alennus Teboililla. Saat sen kassalla näyttämällä ensin Temen jäsenkortin. Maksaessasi American express ei käy, muut maksutavat käyvät. Alennus näkyy kuitissa.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Temen jäsenille alennusta vakuutuksista. Mainitse tarjouspyynnössä Temen jäsenyys. Lisätietoja Turvasta…

Art Bouffant Oy

Art Bouffant Oy on Suomen suurin patsaiden maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Se tarjoaa tuotteitaan esim. näyttömöille ja kuvauksiin  jäsenhintaan 20 % alennuksella vuokraus- ja ostohinnoista.  Lisätietoja www.artbouffant.fi tai puh 045 166 5740.

Intersport Tripla

Intersport Tripla tarjoaa temeläisille 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennus on voimassa toistaiseksi. Sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä alennus koske FootBalance ja Os1st tuotteita.  Näytä Temen jäsenkortti kassalla. Lisätietoa… 

Synsam

Synsam tarjoaa temeläisille piilolaseista -25 % alennuksen (aiemman -10 % sijaan). Lisäksi -20 % alennus Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta.
Muista mainita, että sinä tai perheenjäsenesi kuuluu Temeen ja esitä jäsenkortti, niin saat edut. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam –liikkeissä: https://www.synsam.fi/löydä-myymälä

Yksityisiä laulutunteja

Katri Kauppala antaa laulutunneistaan 10 %:n alennuksen temeläisille. Kauppala on Tanskasta valmistunut CVT-opettaja ja muusikko.
Lisätietoja verkkosivuilta ja 040 5680522

Talo Toscanassa

Temen jäsenkortilla 10 % alennus. Lisätietoja ja kuvia: www.vicolo.fi

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..