Siirry sisältöön
Kuva Nikola Jovanovic, Unsplash

Jäsenetuja ja alennuksia

Temestä saat apua työelämän asioissa.

Pystymme palvelemaan sinua paremmin, kun valmistaudut yhteydenottoon ja etsität  dokumentit, joihin tilanne liittyy. Lue tämä ohje…

Jäsenetusi Temessä

1. Työehtosopimukset ja työehtoneuvonta
Työehtoneuvontaa saavat kaikki jäsenet, tietoa palkoista, sopimuksista ja työlainsäädännöstä. Voit tarkistuttaa työsopimuksesi liitossa ennen allekirjoittamista.
Juristin palvelut ovat varsinaisille jäsenille, joilla on jäsenyyttä vähintään kuukausi ja jäsenmaksut kunnossa.
Yksityiselämän juridiset asiat eivät kuulu Temen palveluihin, mutta niihin voi löytyä apu jäseneduista (kts. alla asianajotoimisto Kalasatama).

2. Oikeusturvavakuutus oikeudenkäyntejä varten
Oikeusturva ei ole automaattinen, vaan siitä päättää tapauskohtaisesti Temen hallitus. Oikeusturva voidaan myöntää varsinaisille jäsenille 10 kuukauden jäsenyyden jälkeen jäsenyyden aikaisiin työelämäriitoihin. Vakuutusehdot täällä…

3. Vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus Ifistä
Vakuutus on varsinaisille jäsenille (ei eläkeläisille ja opiskelijoille). Jäsenille myös karanteeniturva vuoden 2022 loppuun. Se korvaa kustannuksia, jos joudut karanteeniin korona-altistumisen vuoksi.
Vakuutusetupaketti tiiviisti…
Ifin vakuutusehdot…

4. Apua työnhakuun Työtä kaikille -työtorilta…

5. Tekijänoikeuskorvauksia Kopiostosta…
Tee av-tekijänoikeussopimus ja anna se Temelle valvottavaksi.

6. Saat jäsenkirjeen joka keskiviikko

7. Saat teatterilipuista alennusta jäsenkortilla
Teatterit määrittelevät alennuksensa, joten ne vaihtelevat talokohtaisesti. Viikkokirjeessä on usein jäsenetuna alennuslippuja tiettyihin esityksiin esim  Tanssin talossa.

8. Ammatillisia kursseja ja työoikeuden koulutusta ilmaiseksi tai pikkurahalla

9. Residenssi Berliinissä… 

10. SAK:n jäsenedut…

11. Hostellijärjestön edut…

12. Teme on Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry:n (PHT) jäsen,
joten käytä hyväksesi PHT:n hyvinvointikurssit ja lomat perheille… sekä myös hostellijärjestön edut… kun suunnittelet syyslomaa, joulu- tai hiihtolomaa.

Saat Temen jäsenkortin mobiilikorttina puhelimeesi

Mobiilikortissa on Ifin vakuutustodistus ja suorat linkit liittoon ja Ifiin. Mobiilikortti on voimassa niin kauan kuin jäsenyyskin.
Uudet jäsenet saavat mobiilikortin latauslinkin yhteen numeroon, kun hakemus on hyväksytty ja käsitelty. Jos puhelimesi vaihtuu, tilaa latauslinkki jasenasiat(a)teme.fi tai eAsioinnista…

Jäsenkortilla saat alennusta ja etuja

Eettiset periaatteet ohjaavat jäsenetujen valintaa. Emme ole hyväksyneet kaikkia alennuksia tarjoavia tahoja emmekä tee markkinointia yritysten puolesta.

If

Teme maksaa vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen varsinaisille jäsenilleen. Temen mobiilijäsenkortti on myös vakuutustodistus. Jäsenkortissa on suorat soittolinkit Ifiin tapaturman sattuessa.

Temen maksaman vakuutuksen lisäksi voit kysyä alennuksia henkilökohtaisista vakuutuksista. Pyytäessäsi tarjousta mainitse  Temen jäsenyys.
Ifin vakuutuspaketti tiiviisti…
Vakuutusehdot www.if.fi/teme

Asianajotoimisto Kalasatama Oy

Yksityiselämän oikeusasiat 20 % alennuksella, kuten testamentti, perunkirjoitus, avioehto sekä vastaavat yksityisasiat. Kalasatama tarjoaa ensimmäisen neuvottelun maksuttomana.
Tämä jäsenetu on maksullista palvelua, ei liiton kustantamaa.
Asianajotoimisto sijaitsee Helsingissä, ota yhteys: www.kalasatama.net / asianajaja Perttu Turku puh 040 519 7148, perttu.turku(at)kalasatama.net arkisin klo 11-15.

SAK:n jäsenedut

Temeläiset saavat SAK:n jäsenedut. Katso SAK:n jäsenedut…

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Temen jäsenille alennusta vakuutuksista. Mainitse tarjouspyynnössä Temen jäsenyys. Lisätietoja Turvasta…

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..