Kuva Aleksandr Eremin Unsplash

Jäsenedut ja jäsenkortti

Jäsenenä saat sekä Temestä että ulkopuolisilta toimijoilta jäsenetuja.

Temestä saat apua työelämän kysymyksissä. Pystymme palvelemaan sinua nopeammin ja tehokkaammin, kun valmistaudut yhteydenottoon.

Jäsenetusi liitossa

1. Työehtosopimukset ja neuvonta, tietoa työelämän käytännöistä, palkoista, sosiaaliturvasta ja lainsäädännöstä.

2. Voit tarkistuttaa työsopimuksesi liitossa ennen allekirjoittamista.

3. Lakimiehen palvelut, kun olet ollut jäsen kuukauden ja jäsenmaksut ovat kunnossa. Yksityiselämän juridiset asiat eivät kuulu Temen palveluiden piiriin, mutta siihenkin voi löytyä apu (katso alla Kalasataman palvelut).

4. Teme voi myöntää sinulle oikeusturvavakuutuksen, jonka ehdot ovat täällä…

5. Saat vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen (koskee varsinaisia jäseniä, ei eläkeläisiä ja opiskelijoita). Katso vakuutusehdot

6. Apua työnhakuun Työtä kaikille -työtorilta

7. Tekijänoikeuskorvauksia ja Kopioston jäsenyyden

8. Jäsenkirjeen joka viikko

9. Teatterilipuista alennusta jäsenkortilla, joka läheteään mobiilikorttina puhelimeesi

10. Ammatillisia kursseja ja koulutusta ilmaiseksi tai pikkurahalla

11. Asunto Berliinissä

Mobiilikortissa on myös Ifin vakuutustodistus. Jäsenedut ja mobiilikortti ovat voimassa niin kauan kuin jäsenyyskin on voimassa.

Uusille jäsenille lähetetään mobiilikortin latauslinkki yhteen numeroon, joka on henk.koht.puhelinnumero, ei työpuhelimeen. Jos puhelimesi vaihtuu, tilaa latauslinkki: jasenasiat(at)teme.fi tai soittamalla 040 675 3306 (ma-to klo 12.30 – 15.30)

Eettiset periaatteet ohjaavat jäsenetujen valintaa. Emme hyväksy kaikkia alennuksia tarjoavia tahoja emmekä tee markkinointia yritysten puolesta.

Jäsenkortilla saat näistä palveluista alennusta

If

Liiton maksaman vapaa-ajanvakuutuksen lisäksi voit kysyä alennuksia henkilökohtaisista koti-, auto- ja henkivakuutuksista. Pyydä tarjous ja mainitse siinä yhteydessä Temen jäsenyys sekä liittovakuutus. Tarvitset jäsenkortin vakuutusta varten. Jäsenkortti on myös vakuutustodistus. Temen mobiili-jäsenkortissa on suorat soittolinkit Ifiin.

Lisätietoja ja vakuutusehdot  www.if.fi/teme

SAK:n jäsenedut

Temeläiset saavat SAK:n jäsenedut. SAK:n jäsenedut täällä …

Asianajotoimisto Kalasatama Oy

Yksityiselämän oikeusasiat 20% alennuksella. (Tämä etu on siis yksityistä palvelua, ei Temen kustantamaa edunvalvontaa/neuvontaa jäsenille.)
Kalasatama tarjoaa ensimmäisen neuvottelun maksuttomana. Puhelinaika arkisin klo 11-15. Asianajotoimisto sijaitsee Helsingissä, Kalasatamassa. Ota yhteys www.kalasatama.net / asianajaja Perttu Turku puh 040 519 7148, perttu.turku(at)kalasatama.net tai lakimies OTM Meri Listenmaa 040 652 6521 meri.listenmaa(at)kalasatama.net

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Temen jäsenille alennusta vakuutuksista. Mainitse tarjouspyynnössä Temen jäsenyys. Lisätietoja  Lisätietoja Turvasta

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti

Voit tilata sen ainoan esittävien taiteiden aikakauslehden jäsenhintaan 49,- (norm 59,-). Lue jutut ohjaajista, lavastajista, teatteritekniikasta ja esityksistä 8 kertaa vuodessa. Lehden välissä ilmestyy kaksi kertaa vuodessa Työväen Näyttämöiden Liiton Näytös-lehti harrastajateatteriasiaan keskittyen. Tilaukset 

Synsam

Synsam myöntää temeläisille alennusta silmälaseista 25%, aurinkolaseista 20% ja piilolinsseistä 10%.Edut myönnetään, kunhan asioinnin aluksi mainitsee olevansa (tai perheenjäsen on) Temen jäsen. Lähin Synsam-liike yhteystietoineen

Yksityisiä laulutunteja

Katri Kauppala antaa laulutunneistaan 10%:n alennuksen temeläisille. Kauppala on Tanskasst valmistunut CVT-opettaja, muusikko ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Lisätietoja verkkosivuilta ja 040 5680522

Talo Toscanassa

Temen jäsenkortilla 10% alennus. Lisätietoja ja kuvia: www.vicolo.fi

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..