Jäsenyys

Liity jäseneksi >
Kuva: istock.com/leontura

  Jäsenmaksut ja eAsiointi

  Jäsenmaksut / Medlemsavgifter Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 1,6 % bruttotuloista. Minimimaksu työttömyyskassaan kuuluvalle on...

  Lue lisää

  Teme palvelee jäseniä työelämää koskevissa asioissa

  Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisina. Ilman jäsenen lupaa emme ole yhteydessä työnantajaan. Kohdatessasi ongelman p...

  Lue lisää

  Jäsenhakemus

  Temen jäsenjärjestöillä ja työttömyyskassalla on yksi yhteinen hakulomake. Täytä ja lähetä hakemus täällä.

  Lue lisää

  Jäsenedut ja jäsenkortti

  Teme vakuuttaa sinut ja alle 20-vuotiaat lapsesi vapaa-aikana, matkoilla kotimaassa tai maailmalla. Lisäksi saat alennusta teatterilipuista ja vähän muustakin.

  Lue lisää

  Berliinin asunto

  Temeläiset omistavat kauniin asunnon Berliinissä, rauhallisessa Friedrichshainin kaupunginosassa. Asunto on kaksio, jossa keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi on 2 makuuhuonetta.

  Lue lisää

  Temeläisten tarinoita

  Temen jäsenet kertovat, mitä Teme heille merkitsee. Meillä on 4800 jäsentä eli 4800 fiksua syytä kuulua Temeen.

  Lue lisää

  Jäsenjärjestöt

  Teme olemme me. Teme on seitsemän itsenäistä jäsenjärjestöä sekä 4800 ammattilaista ja opiskelijaa.

  Lue lisää

  Temen tietosuojaseloste 25.5.2018

  Tämä on Temen tietosuojaseloste, joka kertoo kuinka Teme kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja jäsensuhteen hoitamisen, jäsenpalvelujen ja verkkosivun yhteydessä sekä toiminnassaan eri sidosryhmien kanssa.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..