Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Liiton logo STST

STST:n uusi hallitus 2022

STST:n puheenjohtaja on Sanni Kriikku.

Lue lisää

Taiteilija vanhempana – uhka vai mahdollisuus?

Lasten hankkiminen on aina muutos. Vaikka tanssin ja sirkuksen ammattilaisia mietityttävätkin perhe- ja työelämän yhdistämisen kysymykset, tuo vanhemmuus mukanaan iloa ja opettaa arvostamaan elämän pieniä ihmeitä. Mikä saattaa vaikuttaa ammattiin kohdistuvalta uhalta voikin olla valtava ihmisenä olemisen mahdollisuus.

Lue lisää

Liitos-lehti uudistuu verkkolehtenä

STST:n julkaisema Liitos-lehti keskittyy tanssi- ja sirkustaiteilijoiden, koreografien ja tanssinopettajien ammatillisiin kysymyksiin. Vastaava toimittaja on Anna Koskela.
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..