Siirry sisältöön

Ajankohtaista

STST kulttuuribudjetin leikkauksesta: Suomalainen tanssi- ja sirkuskenttä on vaarassa näivettyä kokonaan

Pienetkin leikkaukset tekevät tuhoisaa jälkeä ns. taiteen vapaalla kentällä, jolla valtaosa tanssi- ja sirkustaiteilijoista työskentelee. Freelancer-valtaisella tanssi- ja sirkusalalla on vakituisia työpaikkoja vain kouralliselle ammattilaisia ja nämä ammattilaiset joutuvat ottamaan vastaan koronarajoitusten ankarimmat iskut ja vähäisimmät tuet. Kenttä ei tästä välttämättä selviä.

Lue lisää

Katsomo on tyhjä. Tummanpunaiset tuolit hehkuvat valaistuina.

Temeltä täysi tyrmäys kulttuurialan leikkauksille

”Tunnelma kentällä on, että kysymys on elämästä ja kuolemasta”, tiivistää Temen puheenjohtaja, ohjaaja Atro Kahiluoto jäsenistön tuntoja.

Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..