Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST on tanssijoiden, koreografien, tanssinopettajien ja sirkustaiteilijoiden ammattiliitto ja kulttuurijärjestö. Puheenjohtaja on Veera Lamberg.

Kuva: istock.com/izusek

Ajankohtaista

STST:n taidepoliittiset teesit vuosille 2020-2023

Tanssin ja sirkuksen ammattilaisilla on huikea potentiaali osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä ihmisten itseymmärryksen ja hyvinvoinnin kasvuun, mutta tämä korkeasti koulutettu ja työhönsä motivoitunut työvoima menetetään liian usein työttömyyskortistoon.

Lue lisää

Palkkasuositus kaupallisen alan tanssijoille 2019–2020

STST kokosi erityisesti kaupallisella kentällä työskentelevien tanssijoiden käyttöön palkkasuositukset. Suosituk­set pohjaavat jo alalla maksettaviin palkkoihin ja taidealalla muihin olemassaoleviin työehtosopimuksiin

Lue lisää

  STST:n hallitus

  STST:n puheenjohtajana jatkaa Veera Lamberg.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat  (STST) on vuonna 1937 perustettu tanssi- ja sirkusalan ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, al...

  Lue lisää

  Liitos-lehti

  Liitos-lehteä julkaisee STST. Liitos keskittyy tanssi- ja sirkustaiteilijoiden, -opettajien ja koreografien ammatillisiin kysymyks...

  Lue lisää

  Tanssin ja sirkuksen maineteko -palkinto

  STST jakaa vuosittain Tanssin ja sirkuksen maineteko -palkinnon. Se on rahapalkinto, jonka suuruuden ja saajan päättää STST:n hallitus. Tee ehdotus 23.1.2020 mennessä.

  Lue lisää

  KV-toiminta

  STST:n KV-toiminta on aktiivista. STST on FIAn jäsen. International Federation of Actors FIA on 1952 perustettu esiintyvien taitei...

  Lue lisää

  Työehdot ja palkat

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  STST:n vuosikokous järjestetään sunnuntaina 28.4.2019 klo 12 Lapinlahden Lähteellä Helsingissä  

  Lue lisää

  STST Facebookissa

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..