Elokuvakoneenhoitajien yhdistys (EKH) on elokuvateatterissa työskentelevien ammattiliitto. Puheenjohtaja on Antti Saijets.

Liity jäseneksi >
Kuva: istock.com/Oktay Ortakcioglu

Ajankohtaista

Eduskunta hyväksyi määräaikaiset lakimuutokset työntekijöiden ja yritysten turvaksi 

Määräaikaiset lakimuutokset astuivat voimaan 1.4.2020. Ne koskevat lomautuksia, koeaikaa, yt-neuvotteluja, takaisinottovelvollisuutta ja osittain myös työttömyysturvaa. Lakimuutokset ovat voimassa kesäkuun loppuun asti. Muutokset eivät koske esim. valtion tai kunnan työntekijöitä.

Lue lisää

Milloin työsuhde voi olla määräaikainen?

Lain mukaan työsopimus on voimassa toistaiseksi, ellei sitä perustellusta syystä ole tehty määräaikaiseksi. Työnan...

Lue lisää

  Hallitus ja organisaatio

  Puheenjohtaja on Antti Saijets. Hallituksen jäseniä ovat Heikki Leppäkoski, Ilkka Lumme ja Pekka Lind.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Kahdesti vuodessa kevät- ja syyskokoukseen kokoontuva jäsenistö päättää toiminnan suuntaviivat, painopisteet ja budjetin sekä vali...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen Neuvonta-sivu on tiivis infopaketti keskeisistä työelämän pelisäännöistä, toimeentulosta ja työn tekemisen ehdoista. Jotta pärjäisit työelämässä paremmin - oletpa palkansaaja tai itsensätyöllistäjä.

  Lue lisää

  EKH vuosikokous ja säännöt

  EKH:n vuosikokous on peruttu ja siirtyy koronan takia myöhemmäksi. Kokousta ei pidetä 28.3.2020 Tampereella.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..