Elokuvakoneenhoitajien yhdistys (EKH) on elokuvateatterissa työskentelevien ammattiliitto. Puheenjohtaja on Antti Saijets.

Liity jäseneksi >
Kuva: istock.com/Oktay Ortakcioglu

Ajankohtaista

Milloin työsuhde voi olla määräaikainen?

Lain mukaan työsopimus on voimassa toistaiseksi, ellei sitä perustellusta syystä ole tehty määräaikaiseksi. Työnan...

Lue lisää

Häirintä ja kiusaaminen työpaikalla

Esiintyykö työpaikallasi henkistä pahoinvointia, häirintää tai kiusaamista? Neuvot ovat kalliit tällaisessa tilanteessa ja asian ratkaiseminen kaikkea muuta kuin yksinkertaista. Viime kädessä työnantaja on taho, jonka tulee ryhtyä toimiin asian ratkaisemiseksi.

Lue lisää

  Hallitus ja organisaatio

  Puheenjohtaja on Antti Saijets. Hallituksen jäseniä ovat Heikki Leppäkoski, Ilkka Lumme ja Pekka Lind.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Kahdesti vuodessa kevät- ja syyskokoukseen kokoontuva jäsenistö päättää toiminnan suuntaviivat, painopisteet ja budjetin sekä vali...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  EKH vuosikokous ja säännöt

  EKH:n vuosikokous on 25.1.2020 klo 12.30 Triplassa, Helsingissä. EKH maksaa matkat pääkaupungin ulkopuolelta vuosikokoukseen sa...

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..