Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kuvituskuva, jossa lukee kulttuuri.

Aluehallintovirastojen olisi toivottavaa käyttää harkintavaltaa ja huomioida koronaohjeistuksissa alueelliset erot

Olisi toivottavaa, että AVIen rajoitukset olisivat oikea-aikaisia ja riittäviä, ja ne osoittaisivat ymmärrystä taide- ja kulttuurikentän erilaisia toimijoita kohtaan.

Lue lisää

Seinällä on suuri tekijänoikeuksiin viittaava C-kirjain ympyrän sisällä. Joku on nostanut tikapuut kuvaa vasten ja käynyt maalaamassa kaksi vaakaviivaa C:n päälle euron merkiksi. Mielen tulee loru "tikapuita pitkin taivaaseen".

Temen ja STODin lausunnot VOS-rahoituslaista 2020

Teme ja STOD puoltavat lakiesitystä ja puolustavat taiteen perusrahoitusta sekä ottavat kantaa Veikkauksen tukeen taiteelle ja kulttuurille.

Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..