STOD on 370:n teatteriohjaajan ja dramaturgin kollegiaalinen yhteisö ja edunvalvoja. Puheenjohtaja on Lija Fischer.

Kuva Hulki Okan Tabak, Unsplash

Ajankohtaista

Aluehallintovirastojen olisi toivottavaa käyttää harkintavaltaa ja huomioida koronaohjeistuksissa alueelliset erot

Olisi toivottavaa, että AVIen rajoitukset olisivat oikea-aikaisia ja riittäviä, ja ne osoittaisivat ymmärrystä taide- ja kulttuurikentän erilaisia toimijoita kohtaan.

Lue lisää

Temen ja STODin lausunnot VOS-rahoituslaista 2020

Teme ja STOD puoltavat lakiesitystä ja puolustavat taiteen perusrahoitusta sekä ottavat kantaa Veikkauksen tukeen taiteelle ja kulttuurille.

Lue lisää

  STODin hallitus 2020

  Uusi puheenjohtaja on Lija Fischer.

  Lue lisää

  Palkkasuositus ohjaajille ja dramaturgeille ammattiteatterissa 2019-2020

  Arvota työsi riittävän korkealle, olet ammattilainen.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit ry (STOD) on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, jonka tehtäviin kuuluu jäsenistön edunvalv...

  Lue lisää

  Ohjaaja- ja dramaturgipalkinto

  STOD myöntää  Ohjaaja- ja dramaturgipalkinnon tunnustuksena taiteellisesta työstä. Palkinto jaetaan Thalia-juhlass...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen Neuvonta-sivu on tiivis infopaketti keskeisistä työelämän pelisäännöistä, toimeentulosta ja työn tekemisen ehdoista. Jotta pärjäisit työelämässä paremmin - oletpa palkansaaja tai itsensätyöllistäjä.

  Lue lisää

  Työehdot ja palkat

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Jäsenedut ja jäsenkortti

  Teme vakuuttaa sinut ja alle 20-vuotiaat lapsesi vapaa-aikana, matkoilla kotimaassa tai maailmalla. Lisäksi saat alennusta teatterilipuista ja vähän muustakin.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  STODin vuosikokous järjestetään lauantaina 16.5.2020 klo 13 etänä sekä liiton toimistolla pienellä ryhmällä. Kutsu ja ennakkoil...

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..