STOD on 370:n teatteriohjaajan ja dramaturgin kollegiaalinen yhteisö ja edunvalvoja. Puheenjohtaja on Lija Fischer.

Kuva Alina Grubnyak, unsplash

Ajankohtaista

Aluehallintovirastojen olisi toivottavaa käyttää harkintavaltaa ja huomioida koronaohjeistuksissa alueelliset erot

AVIen ohjeiden sanamuodoilla on laaja merkitys sille, kuinka paljon teatterikenttä kärsii koronarajoituksista. Olisi toivottavaa, että rajoitukset olisivat oikea-aikaisia ja riittäviä, ja ne osoittaisivat ymmärrystä taide- ja kulttuurikentän erilaisia toimijoita kohtaan. Teatterikentällä toivotaankin, että AVI, OKM ja THL ottaisivat päätöksissään ja viestinnässään tarkemmin huomioon alueelliset ja alakohtaiset erot.

Lue lisää

Palkkasuositus ohjaajille ja dramaturgeille ammattiteatterissa 2019-2020

Arvota työsi riittävän korkealle, olet ammattilainen.

Lue lisää

  STODin uusi hallitus 2020

  Uusi puheenjohtaja on Lija Fischer.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  STODin vuosikokous järjestetään lauantaina 16.5.2020 klo 13 etänä sekä liiton toimistolla pienellä ryhmällä. Kutsu ja ennakkoil...

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit ry (STOD) on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, jonka tehtäviin kuuluu jäsenistön edunvalv...

  Lue lisää

  Ohjaaja- ja dramaturgipalkinto

  STOD myöntää vuosittain Ohjaaja- ja dramaturgipalkinnon tunnustuksena taiteellisesta työstä. Palkinto jaetaan Thal...

  Lue lisää

  Teatterikäynnit ja jäsenmatkat

  STOD järjestää jäsenille yhteisiä teatterikäyntejä ja muita jäsentilaisuuksia. Täällä sivulla on viimeisin tilaisuus ja tämän verkkosivun alaidassa on niitä lisää.

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen Neuvonta-sivu on tiivis infopaketti keskeisistä työelämän pelisäännöistä, toimeentulosta ja työn tekemisen ehdoista. Jotta pärjäisit työelämässä paremmin - oletpa palkansaaja tai itsensätyöllistäjä.

  Lue lisää

  Työehdot ja palkat

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Jäsenedut ja jäsenkortti

  Teme vakuuttaa sinut ja alle 20-vuotiaat lapsesi vapaa-aikana, matkoilla kotimaassa tai maailmalla. Lisäksi saat alennusta teatterilipuista ja vähän muustakin.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..