STOD on 350:n teatteriohjaajan ja dramaturgin kollegiaalinen yhteisö ja edunvalvoja. Puheenjohtaja on Anna-Maria Klintrup.

Kuva Jani Pulkka

Ajankohtaista

STODin uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Anna-Maria Klintrup

Puheenjohtaja on Anna-Maria Klintrup. Hallituksen jäseniä on kahdeksan.

Lue lisää

Taiteellisten suunnittelijoiden matkakustannusten korvaaminen teattereissa

Matkakustannuksien korvaukset taiteellisille suunnittelijoille oli käsiteltävänä työtuomioistuimessa, mutta Teatteri- ja mediatyön...

Lue lisää

Elokuva-, tv- ja teatterialan työskentelykulttuuria on kehitettävä yhdessä

Tohtori Jaana Paanetojan selvityksen ansiokkuus on työoikeuden näkökulmassa sekä lukuisissa kehittämis- ja toimenpide-ehdotuksissa. Työnantajaosaamisessa on paljon parannettavaa.

Tutustu >

  STODin uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Anna-Maria Klintrup

  Puheenjohtaja on Anna-Maria Klintrup. Hallituksen jäseniä on kahdeksan.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit ry (STOD) on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, jonka tehtäviin kuuluu jäsen...

  Lue lisää

  Ohjaaja-ja dramaturgipalkinto

  Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit myöntää vuosittain Ohjaaja-dramaturgipalkinnon tunnustuksena taiteellisesta...

  Lue lisää

  Teatterikäynnit ja jäsenmatkat

  STOD järjestää jäsenille yhteisiä teatterikäyntejä ja muita jäsentilaisuuksia. Täällä sivulla on viimeisin tilaisuus ja tämän verkkosivun alaidassa on niitä lisää.

  Lue lisää

  Säännöt ja vuosikokous

  STODin vuosikokous järjestetään sunnuntaina 22.4.2018 klo 11 Teatterikulmassa, Meritullinkatu 33, 00170 Helsinki. Tule sisäpihalta...

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  Palkat ja työehdot

  Palkat määräytyvät työehtosopimusten mukaan. Työehdot määräytyvät kolmiportaisesti työlainsäädännön, työehtosopimusten ja työsopimusten pohjalta. Kysy Temestä lisää, meillä tunnetaan luovien alojen erityiskysymykset.

  Lue lisää

  Jäsenedut ja jäsenkortti

  Teme vakuuttaa sinut ja alle 20-vuotiaat lapsesi vapaa-aikana, matkoilla kotimaassa tai maailmalla. Lisäksi saat alennusta teatterilipuista ja vähän muustakin.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..