Neuvonta

Lue Temen selkeäkieliset neuvot lainsäädäntöä ja sopimusten tulkintaa koskien. Kysy lisää. Temessä tunnetaan näyttämötaiteen, elokuva- ja av-alan erityiskysymykset.

Lue lisää

Palkat

Selvitä alan palkkataso työehtosopimuksesta ja palkkatilastoista. Painota osaamistasi, kokemustasi ja koulutustasi. Tarkista, että työhön käyttämäsi aika on oikeudenmukaisessa suhteessa siitä saatavaan korvaukseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki (4. krs) 

Puhelinpalvelu MA-TO klo 12.30-15.30   ota yhteyttä

Yhteydenotto-ohje  

e-asiointi

 

 

Kommentit hallituksen tasa-arvo -ohjelmaluonnokseen

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto tarkastelee hallituksen tasa-arvotoimenpiteitä edustamiensa toimialojen työntekijöiden ja työnteon muotojen näkökulmasta. Palkkatyön tunnistamisen lisäksi Teme huomauttaa, että 2020-luvun työmarkkinoilla tasa-arvokatseen ja -toimenpiteiden on ulotuttava myös palkkatyösuhteen ulkopuolelle liukuneisiin työn muotoihin.
Lue lisää >

Temen jäsenjärjestöt

Temen jäsenjärjestöt

Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP

Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP on Temen jäsenjärjestö. Sen jäseniä ovat teattereissa, elokuva- ja tv-tuotannoissa työskentelevät lavastuksen ja pukusuunnittelun ammattilaiset ja opiskelijat.

Lue lisää

Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET

Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa laajasti elokuva- ja tv-työtä.

Lue lisää

Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST

Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST on tanssijoiden, koreografien, sirkustaiteilijoiden, tanssin- ja sirkusopettajien ammattiliitto ja kulttuurijärjestö.

Lue lisää

Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit STOD

STOD on 350:n teatteriohjaajan ja dramaturgin kollegiaalinen yhteisö ja edunvalvoja.

Lue lisää

Suomen valo-, ääni- ja videosuunnittelijat SVÄV

SVÄV:n jäsenet työskentelevät freelancereina ja kiinnitettyinä valo-, -ääni- ja videosuunnittelijoina erityisesti esittävien taiteiden alalla.

Lue lisää

Teatterialan Ammattilaiset TAM

TAM on teatterialan ammattilaisten ammattiliitto, johon kuuluu teatterin tekninen ja hallinnollinen henkilöstö sekä teatteri-ilmaisun ohjaajat.

Lue lisää

Elokuvakoneenhoitajien yhdistys EKH

Elokuvakoneenhoitajien yhdistys (EKH) on elokuvateatterissa työskentelevien ammattiliitto.

Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..