Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla on Temen viimeisimmät uutiset, lausunnot, tiedotteet ja Juristin blogi. Klikkaa sivulle ja valitse kategoria. Jokaisen sivun ylälaidassa on linkit kaikkeen teme.fi -sivuston sisältöihin.

Lue lisää

Neuvonta

Teme tuntee luovien alojen erityiskysymykset. Kysy meiltä, niin tiedät oikeutesi ja velvollisuutesi työelämässä. Opit myös hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, freelancer tai yksinyrittäjä.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinpalvelu: ma-to 12.30-15.30. Sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointI

Temen lakko-ohje 2023

Teme kunnioittaa muiden liittojen julistamia työtaisteluita. Lähtökohta on aina, että lakon alaista työtä ei tehdä. Käynnissä olevat työtaistelut, kuten ylityökiellot ja lakot, voivat koskettaa myös temeläisiä. Seuraa tätä Temen päivittyvää ohjetta
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..