Siirry sisältöön

Jäsenmaksut kannattaa hoitaa työsuhde- ja työttömyysturvan takia

eAsioinnissa voit helposti tarkistaa, että jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Lue lisää

Neuvonta

Selvitä alan palkkataso työehtosopimuksesta ja palkkatilastoista. Painota osaamistasi, kokemustasi ja koulutustasi. Tarkista, että työhön käyttämäsi aika on oikeudenmukaisessa suhteessa siitä saatavaan korvaukseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Temen puhelinajat kesällä ma-to 12.30-14.30. Sähköpostilla tavoitat puhelinaikojen ulkopuolellakin.

MA 15.8. jäsenneuvontaa ei ole, sillä henkilökunta on seminaarissa.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

ota yhteyttä
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIiN

Työehdot ja palkat

Teme tyrmää työttömyysturvan heikennykset

Teme vaatii lausunnossan, että hallituksen esitystä muutetaan sellaiseksi, ettei se heikennä luovien alojen pienituloisten työntekijöiden työmarkkina-asemaa ja toimeentuloa.
Lue lisää >
Muutos

Muutokset työttömyysturvassa vuonna 2022

Pohjoismainen palvelumalli astui voimaan, euroistaminen tekee tuloaan, TE-palvelut siirtyvät kunnille ja temeläiset siirtyvät A-kassaan. Myös työttömyyskassojen jäsenmaksutapa muuttui: kassat eivät enää peri liiton maksua maksamistaan etuuksista, vaan jokainen maksaa jäsenmaksunsa itse myös työttömänä ollessaan.
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..