Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla 6 osiota: Tunne oikeutesi, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, uutisia, lausunnot ja tapahtumat.

Lue lisää

Neuvonta

Teme auttaa työelämätaidoissa luovilla aloilla. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinajat ma-to klo 12.30 – 15.30; sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN
LASKUtustiedot

Oikeistohallitus sysäsi 50-vuotiaan ammattiliiton jäsenhakemusten määrän nousuun

Temen 50-vuotisjuhlavuotta on vietetty taisteluasemissa. Keväällä valtaan astunut oikeistohallitus on suunnattomalla aggressiolla runnonut läpi työelämään ja sosiaaliturvaan kohdistuvia heikennyksiä, eikä freelancereiden sosiaaliturvaan luvattuja korjauksia ole toteutettu. Temeen on tänä vuonna tullut yli 300 uutta jäsenhakemusta. Pyöreitä vuosia juhlivan ammattiliiton toiminnanjohtaja Karoliina Huovilan mukaan epävarmoina aikoina liitosta haetaan turvaa ja huolenpitoa.
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.