Siirry sisältöön

Jäsenmaksut kannattaa hoitaa työsuhde- ja työttömyysturvan takia

eAsioinnissa voit helposti tarkistaa, että jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Lue lisää

Neuvonta

Selvitä alan palkkataso työehtosopimuksesta ja palkkatilastoista. Painota osaamistasi, kokemustasi ja koulutustasi. Tarkista, että työhön käyttämäsi aika on oikeudenmukaisessa suhteessa siitä saatavaan korvaukseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Temen puhelinpalvelu ma-to 12.30-15.30. Sähköpostilla tavoitat puhelinaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

ota yhteyttä
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIiN

Aluevaltuustoihin pyrkii vastuullisia temeläisiä

Aluevaaleissa on kyse arjen asioista ja jokaisen ihmisten terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Palvelutarpeiden tunnistamisessa tarvitaan vahvaa alueellista tuntemusta. Temeläisistä ehdokkaista haluavat esittäytyä Birgit Aittakumpu, Inka Loppi, Juuso-Matias Maijanen ja Reijo Tuononen. Onnea vaaleihin!
Lue lisää >
Muutos

Temeläisten työttömyysturvassa merkittäviä muutoksia 2022

Temeläiset voivat kuulua A-kassaan tai ETTK-kassaan. Jäsenmaksu on sama 1,6%, jonka jäsen maksaa Temelle. Teme tilittää maksun A- tai ETTK-kassalle jäsenyyden mukaan. Lisäksi työttömyyskassojen menettelystä johtuen jokainen jäsen maksaa itse jäsenmaksunsa myös työttömänä ollessaan. Tämä on tärkeä muutos!
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..