Siirry sisältöön

Jäsenmaksut kannattaa hoitaa työsuhde- ja työttömyysturvan takia

eAsioinnissa voit helposti tarkistaa, että jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Lue lisää

Neuvonta

Selvitä alan palkkataso työehtosopimuksesta ja palkkatilastoista. Painota osaamistasi, kokemustasi ja koulutustasi. Tarkista, että työhön käyttämäsi aika on oikeudenmukaisessa suhteessa siitä saatavaan korvaukseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Temen puhelinajat ma-to 12.30-15.30. Sähköpostilla tavoitat puhelinaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

ota yhteyttä
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIiN

Säästöpossu, jonka kyljessä on tekijänoikeuksiin viittavaa C-merkki.

Apurahat henkilöille ja työryhmille

NYT Temen apurahat ovat haettavissa 1. - 15.10.2022! Apurahat ovat av-alan ammattilaisille, jotka tekevät tekijänoikeuksien alaista työtä tai joiden työ kytkeytyy av-alan tekijänoikeuksien alaiseen työhön. Apurahat Teme myöntää Kopioston maksamista verkkotallennuskorvauksista.
Lue lisää >
Tyhjä lomakko kädessä.

Taiteen ja kulttuurin ammattilaiset eivät voi jäädä palkkakehityksessä muusta yhteiskunnasta jälkeen

Korkean inflaation ja kasvavien elinkustannusten aikana paineet palkkojen korotuksille ovat ymmärrettävästi kovat ja niille on helppo löytää perustelut. Olemme tilanteessa, jossa ostovoima alenee ja erityisesti pienipalkkaisilla ja itsensä työllistäjillä on vaikeuksia selvitä kuukausittaisista maksuistaan.  Voisi sanoa, että talkoohenkeä tarvitaan tällä kertaa muilta kuin työntekijöiltä.
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..