Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla on Temen viimeisimmät uutiset, lausunnot, tiedotteet ja Juristin blogi. Klikkaa sivulle ja valitse kategoria. Jokaisen sivun ylälaidassa on linkit kaikkeen teme.fi -sivuston sisältöihin.

Lue lisää

Neuvonta

Teme tuntee luovien alojen erityiskysymykset. Kysy meiltä, niin tiedät oikeutesi ja velvollisuutesi työelämässä. Opit myös hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, freelancer tai yksinyrittäjä.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinpalvelu: ma-to 12.30-15.30. Sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointI

Luova Suomi on tärkeä vaaliteema

Pyydän, että äänestät vaaleissa. Sinun äänesi tai sen käyttämättä jättäminen vaikuttaa vaalitulokseen. Kysy ehdokkaaltasi, mitä hän ajattelee ammattimaisen taiteen ja kulttuurin merkityksestä sekä julkisesta tukemisesta. Kysy myös mitä hän ajattelee työelämästä ja työmarkkinarikollisuudesta. Lue Temen tavoitteet seuraavan hallituksen hallitusohjelmaan.
Lue lisää >

Temen hallitusohjelmatavoitteet 2023-2026

Temen hallitusohjelmatavoitteiden viisi kärkeä ovat: 1. Oikeudenmukaiset työehdot taide- ja kulttuurialoille; 2. Freelancerien työttömyysturvaa on parannettava; 3. Oikeus neuvotella työehdoista kollektiivisesti; 4. Taiteen ja kulttuurin osuus valtionbudjetista 1 %:iin; 5. Teatteri ja tanssi taideaineiksi opetussuunnitelmaan
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..