Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla 6 osiota: Tunne oikeutesi, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, uutisia, lausunnot ja tapahtumat.

Lue lisää

Neuvonta

Teme auttaa työelämätaidoissa luovilla aloilla. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Kesäajan puhelinpäivystys puh 040 675 3306 ma-to klo 12.30 – 15.30.
Osoite: John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki (Kuljetusliittojen ovesta 4. krs)

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN
LASKUtustiedot

Teme auttaa ja neuvoo kesälläkin

Temessä on päivystys koko kesän! Henkilökunta lomailee vaihtelevasti heinäkuussa. Yhteystiedoista löydät myös päivytyspuhelimen numeron. Ajankohtaista -sivulta voit lukea oikeuksistasi kesätöissä ja keikoilla. Rentoa kesää ja keskikesän juhlaa!
Lue lisää >
Muusikko on polvillaan esiintymislavalla ja kytkee johtoja.

Muista nämä lakisääteiset oikeutesi kesän keikoillakin

Kesä on tapahtumien, festareiden, kesäteatterin ja elokuvatuotantojen aikaa. Kivassa kesäduunissakin pitää huolehtia lain määräyksistä sekä omasta jaksamisesta ja työturvallisuudesta. Huomaa Temen jäsenetu: juristi päivystää ja neuvoo koko kesän.
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.