Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla on ajankohtaista tietoa ja ohjeita jäsenille Tunne oikeutesi -välilehdellä, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, lausuntoja ja uutisia.

Lue lisää

Neuvonta

Teme tuntee luovien alojen erityiskysymykset. Teme ohjeistaa työelämätaidoissa. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinpalvelu: ma-to klo 12 – 14.30. Sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN

Laskutustiedot…

Työttömyysturvan leikkaukset huolestuttavat kulttuurialan ammattilaisia

Työllisyys on paras lääke työttömyydestä aiheutuvien kustannusten vähentämiseen, eivät leikkaukset. Työllisyyden kasvattamiseen tähtäävä politiikka satsaisi kulttuurin rahoitukseen. Kulttuuri on työllistävä elinkeinonala, jonka työllisyyttä ei nosteta työttömiä kurittamalla. Kulttuuri tarvitsee ja ansaitsee lisää investointeja.
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.