Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla 6 osiota: Tunne oikeutesi, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, uutisia, lausunnot ja tapahtumat.

Lue lisää

Neuvonta

Teme auttaa työelämätaidoissa luovilla aloilla. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinajat ma-to klo 12.30 – 15.30; sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN
LASKUtustiedot

50 vuotias Teme juhlii: Ammattimaisen kulttuurin tukeminen on tuottava investointi

Teme vaatii yhdenveroista työelämää kaikille! Teme auttaa ja kouluttaa jäseniään, neuvottelee työehtoja, vaikuttaa lainsäädäntöön ja viranomaisten tulkintoihin. Teme puolustaa ammattimaista taiteen ja kulttuurin tekijää. Ammattimaista taidetta ja kulttuuria on puolustettava väsymättä, sillä se ansaitsee julkista tukea. Jokainen euro on sijoitus, joka palautuu yhteiskunnalle elämänlaatuna.
Lue lisää >

Tästä on kyse #PainavaSyy

Marraskuun työtaistelutoimet ovat SAK-laisten liittojen #PainavaSyy -liikkeen toinen aalto. #PainavaSyy vastustaa hallituksen leikkauslistaa. Asumistuen leikkaukset, työttömyysturvan heikennykset, suojaosan ja lapsikorotusten poisto lisäävät köyhyyttä eivätkä luo uusia työpaikkoja.
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.