Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla 6 osiota: Tunne oikeutesi, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, uutisia, lausunnot ja tapahtumat.

Lue lisää

Neuvonta

Teme auttaa työelämätaidoissa luovilla aloilla. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinajat ma-to klo 12.30 – 15.30; sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.
Uusi osoite: John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki (Kuljetusliittojen ovesta 4. krs)

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN
LASKUtustiedot

Temen valtuusto on huolissaan jäsenten toimeentulosta

Useat valtuutetut kertoivat, että halu osallistua yhteisiin asioihin ja tarve vaikuttaa yhteiskunnassa on noussut tässä ajassa. On hienoa, että Teme voi koota alan ammattilaiset yhteen ja tarjota kanavan vaikuttaa.
Lue lisää >

Terveisiä luottispäiviltä

Temellä on kymmeniä luottamushenkilöitä eri puolilla Suomea. He ovat avainhenkilöitä työelämän kysymysten selvittäjinä ja ongelmanratkaisijoina. Kiitos aktiivisuudestanne! Koulutukseen osallistui 25 teatterin ja tanssinopetuksen luottista
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.