Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla 6 osiota: Tunne oikeutesi, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, uutisia, lausunnot ja tapahtumat.

Lue lisää

Neuvonta

Teme auttaa työelämätaidoissa luovilla aloilla. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinajat ma-to klo 12.30 – 15.30; sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.
Uusi osoite: John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki (Kuljetusliittojen ovesta 4. krs)

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN
LASKUtustiedot

Työyhteisöjä voidaan huoltaa ja korjata oikeilla työkaluilla

Hyviä uutisia! Työyhteisöitä ja työpaikkojen ilmapiiriä voidaan korjata oikeilla työkaluilla! Taide- ja kulttuurialojen freelancereiden työhyvinvointiin satsataan erityisellä hankkeella, jossa huomio kiinnitetään mielenterveyteen. Upeasta hankkeesta kertovat Temen freelancerkoordinaattorit Elsa Heikkilä ja Heidi Naakka. He korostavat, että psyykkistä hyvinvointia rakennetaan jatkuvasti. Me valitsemme päivittäin vahvistammeko luottamuksen ilmapiiriä.
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.