Siirry sisältöön

Jäsenmaksut kannattaa hoitaa työsuhde- ja työttömyysturvan takia

eAsioinnissa voit helposti tarkistaa, että jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Lue lisää

Neuvonta

Selvitä alan palkkataso työehtosopimuksesta ja palkkatilastoista. Painota osaamistasi, kokemustasi ja koulutustasi. Tarkista, että työhön käyttämäsi aika on oikeudenmukaisessa suhteessa siitä saatavaan korvaukseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Temen puhelinpalvelu ma-to 12.30-15.30. Sähköpostilla tavoitat puhelinaikojen ulkopuolellakin.

Temen os: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki, 2. krs

ota yhteyttä
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIiN

Taiteilija vanhempana – uhka vai mahdollisuus?

Lasten hankkiminen on aina muutos. Vaikka tanssin ja sirkuksen ammattilaisia mietityttävätkin perhe- ja työelämän yhdistämisen kysymykset, tuo vanhemmuus mukanaan iloa ja opettaa arvostamaan elämän pieniä ihmeitä. Mikä saattaa vaikuttaa ammattiin kohdistuvalta uhalta voikin olla valtava ihmisenä olemisen mahdollisuus.
Lue lisää >

ELMA on yhteisöllinen ammattijärjestö

-Koskaan ei ole liikaa ihmisiä puolustamassa alan rahoitusta. Kukaan ei pysty tekemään yksin edunvalvontaa, toteaa elokuvatuottaja Aino Halonen. Samoin ajattelee ELMAn puheenjohtaja, tuottaja Eddy Tihane. Hänen kokemuksensa mukaan muutamat reality-tv:tä tuottavat tuotantofirmat yrittävät riistää työntekijöitä. Näyttöjä on esimerkiksi päivärahojen maksamatta jättämisestä. Tervetuloa ELMAan jutussa olevan kevytliittymän kautta. Jäsenenä saat Temen pitkäaikaisen kulttuuripoliittisen ja edunvalvonallisen osaamisen ja neuvot. Älä jää yksin. Yksin ei pärjää.
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..