Sinulla on 4950 hyvää syytä olla temeläinen!

Temen hallitus valittiin 28.4.2019

  Teme on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto

  Teme koostuu seitsemästä itsenäisestä jäsenjärjestöstä, 4950 jäsenestä ja kuudesta Temessä työskentelevästä asiantuntijasta.

  Lue lisää

  Temen hallitus

  Temen puheenjohtajaksi valittiin teatteriohjaaja Atro Kahiluoto. Hallitukseen kuuluu kaikkiaan 16 teatterin, tanssin ja elokuvan ammattilaista.

  Lue lisää

  Temen yhteistyöhankkeet

  Teme tekee yhteistyötä sidosryhmien kanssa niin taiteen, työelämän kuin tutkimuksen sektorilla. Täältä löydät tietoa hankkeista, joissa Teme on mukana.

  Lue lisää

  Medialle

  Täältä voit ladata Temen logot. Tunnuksiin on vapaa käyttöoikeus. Median edustajia pyydetään olemaan yhteydessä Temen viesti...

  Lue lisää

  Säännöt ja liittokokous 24.11.2019

  Temellä on kaksi liittokokousta vuosittain (huhtikuussa ja marraskuussa), joihin jäsenjärjestöt nimeävät edustajat. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..