Sinulla on 5100 hyvää syytä olla temeläinen!

Kuva Jani Pulkka

  Teme on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto

  Teme koostuu seitsemästä itsenäisestä jäsenjärjestöstä, 5100 jäsenestä ja seitsemästä Temessä työskentelevästä asiantuntijasta. Jäsenjärjestöt ovat: LP, SET, STST, STOD, SVÄV, TAM ja EKH.

  Lue lisää

  Temen hallitus 2020

  Temen puheenjohtaja teatteriohjaaja Atro Kahiluoto. Hallitukseen kuuluu kaikkiaan 16 teatterin, tanssin ja elokuvan ammattilaista.

  Lue lisää

  Liittokokous ja säännöt

  Temellä on kaksi liittokokousta vuosittain (huhtikuussa ja marraskuussa), joihin jäsenjärjestöt nimeävät edustajat. Syysliittokokous on 29.11.2020.

  Lue lisää

  Metelin artikkelit

  Meteli on Temen verkkolehti. Jutut käsittelevät työtä, edunvalvontaa, taidetta, kulttuuria sekä niiden tekijöitä. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1975 ja siirtynyt verkkoon 2015. Lehdessä ilmestyy juttu joka tiistai ja pääkirjoitus kerran kuukaudessa. Päätoimittaja on Anne Saveljeff 050 539 0746, savel@teme.fi

  Lue lisää

  Temen tietosuojaseloste

  Temen tietosuojaseloste kertoo kuinka Teme kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja jäsensuhteen hoitamisen, jäsenpalvelujen ja verkkosivun yhteydessä sekä toiminnassaan eri sidosryhmien kanssa.

  Lue lisää

  Temen yhteistyöhankkeet

  Teme tekee yhteistyötä sidosryhmien kanssa niin taiteen, työelämän kuin tutkimuksen sektorilla. Täältä löydät tietoa hankkeista, joissa Teme on mukana.

  Lue lisää

  Medialle

  Täältä voit ladata Temen logot. Tunnuksiin on vapaa käyttöoikeus.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..