Sinulla on 5030 hyvää syytä olla temeläinen!

Kuva Jani Pulkka

  Teme on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto

  Teme koostuu seitsemästä itsenäisestä jäsenjärjestöstä, 5000 jäsenestä ja seitsemästä Temessä työskentelevästä asiantuntijasta.

  Lue lisää

  Temen hallitus

  Temen puheenjohtajaksi valittiin teatteriohjaaja Atro Kahiluoto. Hallitukseen kuuluu kaikkiaan 16 teatterin, tanssin ja elokuvan ammattilaista.

  Lue lisää

  Liittokokous ja säännöt

  Temellä on kaksi liittokokousta vuosittain (huhtikuussa ja marraskuussa), joihin jäsenjärjestöt nimeävät edustajat. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

  Lue lisää

  Temen tietosuojaseloste

  Tämä on Temen tietosuojaseloste, joka kertoo kuinka Teme kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja jäsensuhteen hoitamisen, jäsenpalvelujen ja verkkosivun yhteydessä sekä toiminnassaan eri sidosryhmien kanssa.

  Lue lisää

  Temen yhteistyöhankkeet

  Teme tekee yhteistyötä sidosryhmien kanssa niin taiteen, työelämän kuin tutkimuksen sektorilla. Täältä löydät tietoa hankkeista, joissa Teme on mukana.

  Lue lisää

  Medialle

  Täältä voit ladata Temen logot. Tunnuksiin on vapaa käyttöoikeus. Tietoa Temestä ja jäsenistöstä... Median edustajia pyydetä...

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..