Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Liittymällä Temen jäseneksi varmistat turvaverkkosi työelämässä. Asiantuntijamme ja juristimme ovat perehtyneet luovien alojen ammattilaisten työehtoihin ja toimeentuloon.

Kuka voi liittyä Temeen?

Temen jäseneksi voivat hakea kaikki taide-, kulttuuri ja media-alan työntekijät, freelancerit ja opiskelijat. Jäsenistömme koostuu pääasiassa elokuva- ja televisioalan, teatterin, tanssin, sirkuksen ja tapahtuma-alan ammattilaisista.

Miksi Teme?

Teme on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto, joka pyrkii aktiivisesti parantamaan edustamiensa alojen työoloja ja sosiaaliturvaa. Tavoitteemme on saada kaikki taide-, kulttuuri- ja media-alan työntekijät kunnollisten työsopimusten piiriin ja ansiotaso kohdilleen. Temeen liittyminen on sijoitus omaan työuraan.

Minkälaisia jäsenetuja Teme tarjoaa?

Temen jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kuten työttömyysturvan, vapaa-ajan vakuutuksen sekä monipuolisesti henkilökohtaista neuvontaa ja apua. Teme tarjoaa jäsenilleen seminaareja, koulutusta ja tilaisuuksia, joissa pääset verkostoitumaan muiden saman alan ihmisten kanssa. Teme neuvoo myös tekijänoikeusasioissa ja voit tarkistuttaa työsopimuksesi Temen asiantuntijalla aina ennen allekirjoitusta.

Mitä jäsenyys maksaa?

Temen jäsenmaksu on 1,6 % bruttotuloista. Voit maksaa jäsenmaksusi itse tai valtuuttaa työnantajasi perimään maksun suoraan palkasta. Maksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksun saa vähentää verotuksessa.

LIITY JÄSENEKSI

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.