Työehdot ja palkat

Kuva Jani Pulkka

  Palkat

  Palkoista neuvoteltaessa pitää huomioida työn vaativuus ja vastuullisuus. Palkan pitää olla kohtuullisessa suhteessa työhön käytettyyn aikaan.

  Lue lisää

  Palkkasuositukset

  Temessä on palkkasuosituksia ammattilaisille. Arvosta ammattitaitoasi, äläkä tyydy työehtosopimusten minimipalkkoihin.

  Lue lisää

  Työehtosopimukset

  Teme neuvottelee alakohtaisia työehtosopimuksia esittävien taiteiden, elokuva- ja tv-alalle sekä yrityskohtaisia työehtosopimuksia...

  Lue lisää

  Työsopimusmallit

  Temen työsopimusmallit ovat vapaasti käytettävissä. Sopimuspohjista näet, mistä asioista hyvässä työsopimuksessa sovitaan.

  Lue lisää

  Neuvonta

  Temen neuvonta-sivulle on kerätty keskeinen toimeentuloon ja ansaintaan liittyvä tieto, jotta pärjäisit työelämässä ja elämänhallintasi olisi parempaa. Me Temessä autamme.

  Lue lisää

  Luottamusmiehet

  Temen luottamusmiehiä on ammattiteattereissa ja tanssikouluissa. He ovat työpaikalla kaikkien temeläisten palveluksessa.

  Lue lisää

  Palkkaturva suojaa työntekijää

  Jos palkka jää saamatta työnantajan maksukyvyttömyyden takia, työsuhteinen työntekijä voi hakea saataviaan palkkat...

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..