Kuva: istock.com/aerogondo

Teatterikäynnit

Teatteri-ilta STOD:in jäsenille maaliskuussa Espoossa

Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit ry. tarjoaa jäsenistölleen jälleen yhteisen teatterikäynnin maksaen lipun sitoutuneelle katsojalle. Esityksen jälkeen kokoonnumme kollegoiden kanssa jälkipuimaan nähtyä läheiseen baariin tai vastaavaan. Toimintamme ideana on parantaa alan sisäistä kollegiaalista tukemista ja keskustelukulttuuria joten toivomme osallistumista myös tähän vapaamuotoiseen keskustelutilaisuuteen.

Maaliskuun esityksenä on:

SU 4.3. klo 15: Von Krahli Teater: VAIMUKUSKUSS

Esitys on osa Espoon teatterin Viro-viikkoja. Esityspaikkana on Louhisali Espoon kulttuurikeskuksessa, Kulttuuriaukio 2, Tapiola.

Sitovat ilmoittautumiset tähän esitykseen Kaisa-Liisa Logrénille 23.3. mennessä kltuominen@gmail.com

Jälkipuintipaikka ilmoitetaan paikan päällä. Stodilaisten lippuja on varattu esityksiin rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. LIITÄTHÄN ILMOITTAUTUMISEEN PUHELINUMEROSI.

VAIMUKUSKUSS, Von Krahli Teater, Viro

Absurdin humoristinen Vaimukuskuss yhdistää villisti tanssia, teatteria ja nykysirkusta. Tuloksena on hullunhilpeä, samalla armottoman terävä kuvaus kommunikaation vaikeudesta sekä yksilön ja yhteisön välisestä suhteesta. Minimaalisella lavastuksella luodaan maailmoja, jotka osoittavat ihmisen pienuuden universumin mittakaavassa.

Von Krahl on yksi Viron vapaan teatterikentän omaäänisimmistä ja kiinnostavimmista teattereista. Renate Keerd on kansainvälisesti palkittu ohjaaja ja koreografi ja erityisesti fyysisen teatterin uranuurtaja Virossa.

Dramaturgia ja ohjaus Renate Keerd

Rooleissa Kait Kall, Karl-Andreas Kalmet, Märt Pius (Tallinna Linnateater), Priit Pius (Tallinna Linnateater)

Ääni- ja valosuunnittelu Renate Keerd

Tekninen suunnittelu Enar Tarmo

Teknikko Aleksander Sproghis

Rekvisiitta Kristiina Praks

Kesto tunti 30 minuuttia, ei väliaikaa

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..