Siirry sisältöön

Mitta tuli täyteen: Luovien alojen kasvua ei leikkaamalla toteuteta!

Mitta on täysi -työryhmä toivottaa tervetulleiksi aivan kaikki taide- ja kulttuurialan työntekijät sekä kulttuurin puolustajat. Taide ja kulttuuri eivät synny yksin taiteilijoiden työstä, vaan tarvitsee laaja-alaisen joukon ammattilaisia tuottamaan, toteuttamaan ja mahdollistamaan taiteellinen ja kulttuurinen kohtaaminen.

Tule mukaan! Pyydä työnantajaltasi lupa osallistua mielenilmaukseen työajalla. Kutsu myös työnantajasi mukaan.

Mielenilmausta on toteuttamassa iso joukko yksittäisiä ihmisiä sekä alan järjestöjä, kuten myös Teme jäsenjärjestöineen.

Mielenosoitukseen osallistutaan jalkaisin ja pyörillä. Seuraa Temen ja muiden aktiivien ohjeita ja viestintää.

Kauppalehti totesi pääkirjoituksessaan, että tapahtuma-alan katastrofi tapahtui jo. Ala on ollut suljettuna 14 kuukautta, kesä 2021 on menetetty ja seuraavaksi uhkaa kaatua syksy. Kauppalehti myös kysyy rajoitetaanko perusoikeuksia, kuten kokoontumis- ja elinkeinovapautta välttämättömyysperiaatteesta piittaamatta. Kauppalehti 21.5.2021

Mitta tuli täyteen taide- ja kulttuurialaan kohdistuvien leikkauksien myötä. Hallitusohjelmassa tavoiteltua luovien alojen kasvua ei leikkaamalla toteuteta.

Osoitamme mieltämme leikkauksia vastaan sekä esitystoiminnan ja tapahtuma-alan epäreilua kohtelua vastaan koronakamppailussa.

Tule mukaan 3.6. klo 12-14! Pyydä työnantajaltasi lupa osallistua mielenilmaukseen työajalla. Kutsu myös työnantajasi mukaan. Tilaisuus toteutetaan harkitusti ja koronaturvallisesti.

Lue Temen tavoitteista ja vaikuttamistyöstä tammikuusta toukokuulle 2021….

Anne Saveljeff

Kirjoittaja on Metelin päätoimittaja.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.