Siirry sisältöön
Marko Koskela. Kuva Rosanna Mantila

Henkilöstöuutinen: Marko Koskela aloitti Temen ja Muusikkojen liiton talouspäällikkönä

Marko Koskela aloitti 1.2.2024 Temen ja Muusikkojen liiton yhteisenä talouspaallikkönä, kun hänen edeltäjänsä Sanna Wälläri vaihtoi työpaikkaa. Kiitos Sannalle ja tervetuloa Markolle!

Alkupäivät ovat kuluneet molempien työpaikkojen työtehtäviin ja kollegoihin tutustuen.

”Ensimmäiset päivät ovat lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle. On erittäin mukavaa olla kulttuurin tekijöitä tukevassa toiminnassa mukana”, toteaa Marko Koskela.

Oulusta alun perin lähtöisin oleva Koskela on työskennellyt taloushallinnon parissa jo yli 25 vuoden ajan ­– kokemusta on kertynyt muun muassa kirjakustantamosta, säätiöistä sekä ay-maailmasta.

Taloushallinnon tehtävät ovat tulleet Koskelalle monipuolisesti tutuksi controllerina, järjestelmäasiantuntijana ja talouspäällikkönä työskennellessä. Hän on opiskellut rahoitus- ja vakuutusoppia Helsinki Business Collegessa.

Kulttuuria Koskela kuluttaa ahkerasti ja monipuolisesti vapaa-ajalla. Erityisesti elokuvat, kirjallisuus ja musiikki ovat lähellä sydäntä.

”Elokuvat ovat erityisen tärkeitä ja olenkin elokuvien suurkuluttaja. Nuorempana katsoin myös teatteria aika paljon ja nyt Teme varmasti innostaa takaisin teatterin pariin. Hienoa, että Temen jäsenkortila saa alennuslippujakin.”

Koskela on intohimoinen pyöräilijä ­– satulan päällä saattaa vierähtää jopa tuhansia kilometrejä kesäkaudella.

Temessä Marko Koskelan tavoittaa osoitteesta marko.koskel(a)teme.fi

Temen koko henkilökunta yhteystietoineen täällä

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.