Siirry sisältöön

Hoidathan työttömyysturvasi ja jäsenmaksusi

eAsioinnissa voit helposti tarkistaa, että jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Lue lisää

Neuvonta

Selvitä alan palkkataso työehtosopimuksesta ja palkkatilastoista. Painota osaamistasi, kokemustasi ja koulutustasi. Tarkista, että työhön käyttämäsi aika on oikeudenmukaisessa suhteessa siitä saatavaan korvaukseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Henkilökunnan puhelinajat ma-to klo 12.30-15.30

Postios: Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki (4. krs)
 
ota yhteyttä
Yhteydenotto-ohje  
e-asiointi

STST kulttuuribudjetin leikkauksesta: Suomalainen tanssi- ja sirkuskenttä on vaarassa näivettyä kokonaan

Pienetkin leikkaukset tekevät tuhoisaa jälkeä ns. taiteen vapaalla kentällä, jolla valtaosa tanssi- ja sirkustaiteilijoista työskentelee. Freelancer-valtaisella tanssi- ja sirkusalalla on vakituisia työpaikkoja vain kouralliselle ammattilaisia ja nämä ammattilaiset joutuvat ottamaan vastaan koronarajoitusten ankarimmat iskut ja vähäisimmät tuet. Kenttä ei tästä välttämättä selviä.
Lue lisää >

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..