Teme on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto

  Teme koostuu seitsemästä itsenäisestä jäsenjärjestöstä, 5000 jäsenestä ja seitsemästä Temessä työskentelevästä asiantuntijasta.

  Lue lisää

  Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP

  Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP on Temen jäsenjärjestö. Sen jäseniä ovat teattereissa, elokuva- ja tv-tuotannoissa työskentelevät lavastuksen ja pukusuunnittelun ammattilaiset ja opiskelijat.

  Lue lisää

  Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET

  Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa laajasti elokuva- ja tv-työtä.

  Lue lisää

  Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST

  Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST on tanssijoiden, koreografien, sirkustaiteilijoiden, tanssin- ja sirkusopettajien ammattiliitto ja kulttuurijärjestö.

  Lue lisää

  Suomen teatteriohjaajat ja dramaturgit STOD

  STOD on 370:n teatteriohjaajan ja dramaturgin kollegiaalinen yhteisö ja edunvalvoja.

  Lue lisää

  Suomen valo-, ääni- ja videosuunnittelijat SVÄV

  SVÄV:n jäsenet työskentelevät freelancereina ja kiinnitettyinä valo-, -ääni- ja videosuunnittelijoina erityisesti esittävien taiteiden alalla.

  Lue lisää

  Teatterialan Ammattilaiset TAM

  TAM on teatterialan ammattilaisten ammattiliitto, johon kuuluu teatterin tekninen ja hallinnollinen henkilöstö sekä teatteri-ilmaisun ohjaajat.

  Lue lisää

  Elokuvakoneenhoitajien yhdistys EKH

  Elokuvakoneenhoitajien yhdistys (EKH) on elokuvateatterissa työskentelevien ammattiliitto.

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..