Siirry sisältöön

Jäsenet ja toiminta

TAM valvoo ja edistää jäsentensä ammatillisia etuja. Jäseniä on 2100. He ovat teattereiden ja teatteriryhmien teknisiä ja toimihenkilöitä sekä teatteri-ilmaisun ohjaajia ja opettajia. TAMin 40-vuotisen toiminnan juuret ovat Teatteriteknisessä Liitossa ja Teatterialan Toimihenkilöliitossa. TAM syntyi näiden kahden liiton yhdistyessä vuonna 2008.

Jäseneksi

TAM on teatterialan isoin ammattiliitto ja se järjestää jäsenilleen ammatillisia kursseja ja kiltatoimintaa. Jäsenet työskentelevät pääasiassa vakituisissa työsuhteissa ammattiteattereissa. Jäsenistö tekee teknisiä ja hallinnollisia töitä mm. tuotannossa, markkinoinnissa, lipunmyynnissä, tarpeistossa, puvustossa, kampaamossa ja maskissa sekä näyttämöllä mm. valo- ja äänimiehinä, näyttämömestareina ja järjestäjinä. Alan ammattilaisista enemmistö kuuluu TAMiin. Järjestäytymisaste on noin 95% ns. VOS-teattereissa.

Teatteri-ilmaisun ohjaajia ja opettajia TAMiin kuuluu lähs 300. TIO-kilta on heidän oma yhteisönsä TAMin sisällä ja se järjestää ammatillisia tapaamisia.

Liity jäseneksi ja katso mm. jäsenedut täällä…

Toiminnan painopisteet

Edunvalvonta

Kiltatoimintojen kehittäminen ja lisääminen

Yhteisöllisyyden kasvattaminen sekä tasa-arvon ja ammattiarvostuksen lisääminen

Jäsenhankinta

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.