Siirry sisältöön
Kuvituskuvassa on puheenjohtajan nuija ja lukee: Vuosikokous

Vuosikokous su 17.5.2020

SET:n vuosikokous järjestetään sunnuntaina 17.5.2020 klo 13. Kokous pidetään ensisijaisesti etänä zoom-palvelussa, joka vaatii tietokoneen, ipadin tai älypuhelimen, jossa toimivat mikrofoni, kaiutin ja kamera. Jokainen ilmoittautunut jäsen saa sähköpostiinsa kutsulinkin tunti ennen kokousta.

Niille, joilla ei ole tarvittavia laitteita, voivat osallistua kokoukseen Temen toimistossa, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki (4. krs). Paikan päälle voi tulla enintään 7 jäsentä.(Vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.)

Talouspaperit jaetaan näytölle kokouksessa. Pyynnöstä ne toimitetaan sähköpostitse viikkoa ennen. Tilaukset marika.vaisanen@teme.fi

Kokouksessa on sääntöjen (11§) mukaan äänioikeus:

1.Äänioikeus yhdistyksen kokouksessa on jokaisella varsinaisella jäsenellä ja kunniajäsenellä. Äänioikeutta ei ole kannatusjäsenellä, opiskelijajäsenellä eikä jäsenillä, jotka ovat jättäneet jäsenmaksunsa maksamatta edelliseltä kalenterivuodelta.

2.Oman äänensä lisäksi jäsen voi äänestää korkeintaan kahdella valtakirjalla. Oikeaksi todistettu valtakirja on nimettävä valtuutetulle henkilökohtaisesti ja ainoastaan ko. kokousta varten.

3.Vuosikokous on päätösvaltainen, kun se on sääntöjen mukaan kutsuttu koolle.

Allekirjoitetusta valtakirjasta on lähetettävä kuva sähköpostissa viimeistään tunti ennen kokouksen alkua: marika.vaisanen@teme.fi

 

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..