Siirry sisältöön

Nyt jos koskaan on #PainavaSyy aktivoitua!

Hallitus on heikentämässä sosiaaliturvaa, työlainsäädäntöä ja lakko-oikeutta. Esimerkiksi työttömyysturvan ja asumistuen leikkaukset ovat rajuja. Moni lakimuutos on astumassa voimaan ensi vuonna, jopa vuoden 2024 alussa. Nyt on kiire, jotta saamme pääministeri Orpon hallituksen arvioimaan suunnitelmiaan uudestaan.

Sosiaalisessa mediassa #PainavaSyy on SAK:n, ammattiliittojen ja niiden jäsenten yhteinen tapa tuoda julki ja vastustaa hallituksen epäoikeudenmukaisia heikennyksiä.

Tule mukaan 16.9. alueellisiin tapahtumiin

TAMPERE   Tuulensuun Palatsi, Hämeenkatu 30, klo 13-16
JÄRVENPÄÄ   Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, klo 12 – 15
KUOPIO  Hotelli Iso-Valkeinen, Majaniementie 2, klo 12 – 15

Ilmoittaudu TÄÄLLÄ! Linkin kautta pystyt ilmoittautumaan myös maksuttomiin yhteiskuljetuksiin. Lounastarjoilu alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua ja päätteeksi on cocktail-tarjoilu.

Tästä on kyse!

Temeläisten A-kassa julkaisee sivuillaan päivittyvää leikkauslistaa! Kassa laskee työttömyysturvaan kohdistuvien leikkausten vaikutuksia…

Kulttuuri- ja taidealalla tehdään paljon projektiluontoisia pätkätöitä. Lyhyet työttömyysjaksot kuuluvat alan luonteeseen jopa siinä määrin, ettei työttömyydestä ole edes mielekästä puhua. Monilla niin sanotut työttömyysjaksot täyttyvät uusien projektien suunnittelusta ja apurahahakemusten täyttämisestä, mikä on toimeentulon kannalta välttämätöntä, toteaa Temen toiminnanjohtaja Karoliina Huovila. Lue juttu….

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.