Siirry sisältöön
Auringonpimennys.
Kuva Jesse Belleque, Unsplash

Vaikuta vaaleissa! Äänestä!

Toivomme Temessä, että nukkuvien puolue ei voita näitä vaaleja.

Reilu kolmannes äänioikeutetuista lienee jo äänestänyt ennakkoon. Toivomme, että sunnuntaina 2.4. vaaliuurnilla käy kuhina.

Meitä kulttuurin tukijoita, mahdollistajia ja tekijöitä on Suomessa kymmeniä tuhansia. Olemme merkittävä äänestäjäporukka.

Taiteella, taiteilijoilla ja kulttuurilla on todellista merkitystä yhteiskunnassa, sen rakentamisessa ja vahvistamisessa. Puolustakaamme ammattimaista taidetta ja kulttuuria   tulevissa eduskuntavaaleissa sekä uuden hallituksen työssä ja tavoitteissa.

Taiteen ja kulttuurin puolustamisen rinnalla vaaleissa on Temen näkökulmasta kyse työntekijämyönteisen lainsäädännön puolustamisesta sekä työmarkkinarikollisuuden kitkemisestä.

Pyydän, että äänestät. Sinun äänesi tai sen käyttämättä jättäminen vaikuttaa vaalitulokseen. Yksikin ääni voi olla merkittävä yksittäisen ehdokkaan läpimenolle.

Jos ehdokasta ei vielä ole löytynyt, katso Metelin vaaligallupit, tutustu Vaalistajan sivuilla työntekijäystävällisiin ehdokkaisiin, tee Ylen ja muidenkin vaalikoneita.

Eräs viisas taiteilija totesi meille temeläisille kerran, että maailmassa on kaksi asiaa, joihin on pakko sopeutua. Toinen niistä on demokraattinen äänestyspäätös. Mieti kenen arvoja kannatat!!

Anne Saveljeff

Metelin päätoimittaja

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.