Siirry sisältöön

Etäkahvit Temen freelancereille 14.6. Aiheena yhteiskuntaluokkiin liittyvät hierarkiat

Tervetuloa freelancereille suunnatuille etäkahveille pe 14.06.2024 klo 13.00–14.00.

Tällä kertaa freelancerkahveilla keskustellaan yhteiskuntaluokkiin liittyvistä hierarkioista. Temen freelancerkoordinaattori ja tanssitaiteilija Elsa Heikkilä alustaa keskustelua Työväenluokkainen tausta ja ruumiillisuus -hankkeen (2018–2023) aikana tehtyjen havaintojen pohjalta. Hän avaa aihetta työryhmän vetäjän näkökulmasta keskittyen pohtimaan seuraavia kysymyksiä: miten työryhmän vetäjän roolissa voi huomioida luokkiin liittyviä eriarvoisuuden kerroksia? Miten luokkatausta ja luokka-asema vaikuttavat freelancerin arkeen? Lisäksi Heikkilä tuo esiin käytännöllisiä näkökulmia resurssien mukaan toimimiseen vapaalla kentällä. Keskustelussa on mukana myös Temen freelancerkoordinaattori Heidi Naakka.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki Temen jäsenet, jotka toimivat freelancereina. Freelancerillä tarkoitamme tässä yhteydessä kulttuuri-, tapahtuma- ja taidealojen itsensätyöllistäjiä, pätkätyöläisiä, apurahalla työskenteleviä, lyhyissä työsuhteissa työskenteleviä ja niin edelleen. Voit työskennellä tanssitaiteilijana, sirkustaiteilijana, taiteellisena suunnittelijana, taidepedagogina tai muussa roolissa teatterin tai elokuvan parissa.

Linkki tapaamiseen lähetetään vain ilmoittautuneille. Ilmoittautumislinkki on jäsenkirjeessä 5.6.

Temen freelancerkahvit on syksyllä 2023 käynnistetty vertaiskeskustelun alusta. Jäsenkahvien tarkoituksena on koota yhteen eri aloilla toimivia freelancereitä ja luoda paikka jakamiselle. Kahveja järjestetään noin kahden kuukauden välein ja niistä tiedotetaan jäsenkirjeessä sekä somessa. Voit ehdottaa aihetta tuleville kahveille ottamalla yhteyttä Elsaan.

Esteettömyys ja saavutettavuus: Tapaamisissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tilaisuudet järjestetään suomen kielellä. Olethan yhteydessä etukäteen, jos sinulla on erityisiä tarpeita, joita meidän olisi hyvä huomioida järjestelyissä.

 

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.