Siirry sisältöön

Freelancerit yhteisönä -hyvinvointitapahtuma 12.5. klo 11

Hyvinvointitapahtumassa luovien alojen freelancerit saavat työkaluja osaamisensa hahmottamiseen ja sanoittamiseen, yhteisöllisyyden edistämiseen sekä hyvinvoinnin vaalimiseen. Aiheisiin syvennytään alojen asiantuntijoiden johdolla. Maksuttomaan tapahtumaan sisältyy lounas. Ilmoittaudu mukaan.

Freelancerit yhteisönä -hyvinvointitapahtuma tuo yhteen luovien alojen freelancerit pohtimaan ja kehittämään työelämää sekä omaa osaamistaan. Tapahtuma on jatkoa marraskuussa 2022 järjestetylle Freelancer – itsensä johtaja -hyvinvointitapahtumalle, jossa keskityttiin itsensä johtamiseen ja oman potentiaalin valjastamiseen.

Yhteisöllisyydestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä osaamisen hahmottamisesta puhumassa ovat Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) taiteilija-asiantuntija Pauliina Valtasaari, Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) tiimivastava ja Freelancer osaa! -hankkeen projektipäällikkö Sikke Leinikki sekä Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Heli Ansio, tutkija Inka Koskela ja erikoistutkija Sara Lindström.

Tapahtuman avaa ja juontaa Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen. Paikalla on myös tapahtuman järjestäjätahojen edustajia.

Aikataulu ja ohjelma:

11:00 Tilaisuuden avaus – Jaakko Kämäräinen, Muusikkojen liitto

11:15–12:15 Oman osaamisen hahmottaminen ja sanoittaminen taide- ja kulttuurialan freelancetyössä – Sikke Leinikki, Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak)

12:15–13:00 Lounas

13:00–14:00 Yhteisöllisyyden voima luovassa työssä – Pauliina Valtasaari, Taiteen edistämiskeskus (Taike)

14:00–15:00 Freelancereiden hyvinvointi ja turvallisuus luodaan yhdessä – Heli Ansio, Inka Koskela ja Sara Lindström, Työterveyslaitos

Tapahtuma järjestetään perjantaina 12.5.2023 klo 11–15 G Livelab Helsingissä (Yrjönkatu 3). Tapahtumaan mahtuu 100 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et voikaan osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse: rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi

Tapahtuman järjestävät Muusikkojen liitto, Työterveyslaitos ja Taiteen edistämiskeskus Taike. Yhteistyössä ovat mukana Teme, Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Näyttelijäliitto, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU, Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry SOA ja Suomen Musiikintekijät.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.