Siirry sisältöön
Kaksi teknikan henkilöä tekee työtään katsomon puolella. He ovat tummia silhuetteja kirkkaita lavavaloja vasten.
Kuva Maxime Bhm, Unsplash

Esittävien taiteiden työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin keskittyvät webinaarit 12.8. ja 14.8.

Työterveyslaitoksessa on käynnissä Floor Is Yours! -hanke, joka tutkii ja kehittää työturvallisuutta ja hyvinvointia esittävissä taiteissa. Hanke järjestää elokuussa kaksi maksutonta tilaisuutta, jotka on tarkoitettu kaikille esittävien taiteiden aloilla toimiville. Ilmoittautuminen on käynnissä. Tervetuloa mukaan!

KE 12.8. klo 12.00–13.30: KATSE TULEVAAN -WEBINAARI

Tämä webinaari on jatkoa keväällä järjestetyille Henkisen ensiavun webinaareille.

Esittävien taiteiden parissa työskentelevät ovat joutuneet poikkeukselliseen tilanteeseen koronaepidemian takia. Poikkeuksellinen aika on vaikuttanut meihin jokaiseen eri tavoin. Erilaisista kokemuksista johtuen myös poikkeusoloista pois siirtyminen on yksilöllistä. Ajatukset tulevasta syksystä voivat herättää kysymyksiä muutoksista työtilanteissa, työn määrässä tai mahdollisissa uusissa työjärjestelyissä. Toisaalta muutoksista versoo myös uusia mahdollisuuksia.

Maksuttoman webinaarin tavoitteena on auttaa osallistujia jäsentämään niitä ajatuksia ja tuntemuksia, joita lähitulevaisuus herättää itsessä ja muissa, sekä siirtämään katseen eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 10.8. oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/7872E46F7780C89F (jos linkki ei avaudu, voit kopioida sen ja liittää suoraan selaimen osoiteriville).

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet ti 11.8.

PE 14.8. klo 9.00–12.30: TURVALLISUUSJOHTAMINEN – KUKA VASTAA TYÖTURVALLISUUDESTA JA MITEN YHDESSÄ TEEMME TYÖSTÄ TURVALLISEMPAA JA HYVINVOINTIA EDISTÄVÄÄ?

Verkkovälitteinen työpaja on viimeinen kolmen työpajakokonaisuuden sarjasta ja avoin kaikille. Voit osallistua, vaikket olisi aiemmissa ollutkaan!

Työpajassa Floor Is Yours! -tutkimusryhmä alustaa turvallisuusjohtamisen näkökulmista ja aluehallintovirastosta (AVI) on puheenvuoro työsuojelun vastuista esittävissä taiteissa. Huomioithan, että ilmoittautuessasi voit lähettää etukäteen kysymyksiä työsuojeluvastuista, ja ne toimitetaan AVIn edustajalle nimettöminä.

Verkkovälitteisesti toteutettavassa työpajassa teemme turvallisuutta yhdessä: alustukset, yhteiset keskustelut ja kokemusten vaihto johdattavat ajatukset ja oppimisen ennakoivaan toimintaan sekä onnistumista ja turvallisuutta ylläpitäviin tekijöihin. Tavoitteena on, että alalla toimivien mahdollisuudet omaehtoiseen työturvallisuuden kehittämiseen ja siitä huolehtimiseen paranevat.

Ilmoittaudu viimeistään 12.8.2020 oheisen linkin kautta: https://koulutus.ttl.fi/Koulutukset/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/6381
(jos linkki ei avaudu, voit kopioida sen ja liittää suoraan selaimen osoiteriville)

Maksuton työpaja järjestetään Zoom-palvelussa. Linkki ja ohjeet ilmoittautuneille lähetetään 13.8.2020.

Lisätietoa Floor Is Yours! Turvallisuusjohtamisen ja -kulttuurin kehittäminen esittävissä taiteissa -hankkeesta: www.ttl.fi/floorisyours

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.