Siirry sisältöön

Ovet auki!

Järjestämme laajalla rintamalla kulttuuri- ja tapahtuma-alan mielenilmauksen alojen epäreilua koronakohtelua vastaan. Mielenilmaus on jatkoa kesäkuiselle Mitta on täysi- mielenosoitukselle.

Kutsumme kaikki luovien alojen, urheilun ja tapahtumajärjestämisen toimijat, yritykset ja järjestöt osallistumaan mielenilmaukseen torstaina 3.2. klo 12-14, jotta voimme osoittaa kulttuuri- ja tapahtuma-alan laajuuden, monimuotoisuuden ja voiman. Ohjelman juontavat muusikot Paula Vesala ja Mikko Kosonen. Lauluyhtye Rajaton esiintyy.

@mittaontaysi -työryhmän VAATIMUKSET

Vaadimme kulttuuritilojen ja tapahtumien avaamista heti!

Vaadimme että päätöksenteko pohjaa tutkittuun tietoon ja avoimeen dataan.

Vaadimme että kulttuuri- ja tapahtuma-alaa kohdellaan tasa-arvoisesti muiden toimialojen kanssa.

Vaadimme, että meitä kuullaan meitä koskevissa päätöksissä.

Vaadimme konkreettisia toimia: tartuntatautilain uudistusta, terveydenhuollon kapasiteetin turvaamista, freelancereiden sosiaaliturvan parantamista sekä tukea alan elpymiseen.

Vaadimme että tämä on VIIMEINEN SULKU ja että suomalaiset pääsevät nauttimaan kulttuurista, urheilusta ja tapahtumista.

Tilaisuudessa 3.2. luetaan vaatimuksemme alan avaamisesta sekä vaatimuksia syventäviä puheita. TÄÄLLÄ vaatimukset laajemmin…

Jaa sinäkin tietoa hashtagilla  #ViimeinenSulku  #OvetAuki  #OikeusTyöhön  #200000ihmistä  #MittaOnTäysi  #OikeusKulttuuriin

Viimeinen sulku -mielenosoitukseen 3.2. kaivataan ihmisiä organisointityöhön paikan päälle

Mitta on täysi -työryhmä järjestää mielenilmauksen Senaatintorilla kulttuurin puolesta ja epäoikeudenmukaisia rajoituksia vastaan.

Organisointiapua paikan päällä tarvitaan, ns. liivi-ihmisiä huomioliivit päällä. Työhön kuuluu mm. ihmisten ohjeistaminen oikeaan paikkaan, banderollien jako ja kiinnitys, ja banderollien poiskerääminen tapahtuman jälkeen. Tarkemmat ohjeet tulevat ensi viikon alussa. Moni teistä olikin mukana viimeksi 3.6., kiitos siitä!

OHJE osallistua…  Taas mennään! Tule mukaan!

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.