Siirry sisältöön

Elokuva- ja tv-tuotantoa koskeva alan yhteinen TES-tilaisuus 18.9.

Kutsu aamiaistilaisuuteen paikallisesta sopimisesta ja luottamuksen rakentamisesta

Elokuva- ja tv-tuotantoa koskevan työehtosopimuksen työmarkkinaosapuolet selvittivät vuoden alussa työnantajille ja työntekijöille suunnatuilla erillisillä kyselyillä näkemyksiä luottamushenkilöjärjestelmästä ja paikallisen sopimisen toimivuudesta. Kiitämme aktiivisesta vastaamisesta.

Vastauksien perusteella luottamushenkilöjärjestelmää pidetään tarpeellisena. Tuotantokohtaisten luottamushenkilöiden määrä on lisääntynyt. Sekä työntekijät että työnantajat olivat sitä mieltä, että osaamista tulee kehittää, jotta mahdollisuudet mm. paikalliseen sopimiseen lisääntyvät.
Työmarkkinaosapuolet haluavat olla omalta osaltaan edistämässä hyvää sopimisen kulttuuria elokuva- ja tv-alalla.

Kutsumme työntekijät ja työnantajat yhteiseen tilaisuuteen ke 18.9.2024 klo 9-12.00 Journalistiliiton uusiin toimitiloihin Ympyrätalon 7.kerrokseen (Siltasaarenkatu 18-20, A-rappu, Helsinki). Tervetuloa aamiaiselle jo klo 9.00. Ohjelma alkaa klo 9.30.

Tilaisuudessa esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja ja näyttelijä Jaana Saarinen puhuu luottamuksen rakentamisesta ja vuorovaikutuksen kehittämisestä. Saarinen on puhujana inspiroiva ja hän on pitänyt lukuisia valmennuksia muun muassa asenteen merkityksestä työelämässä ja läsnäolon vahvuudesta.
Lisäksi liitot kouluttavat yhdessä työehtosopimuksen mukaisesta paikallisesta sopimisesta.

Ilmoittautumislinkki jäsenkirjeessä 30.5. & 11.6.

Kutsuterveisin
Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto
Suomen Journalistiliitto
Palvelualojen työnantajat Palta

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.