Siirry sisältöön

Kutsu Temen freelancer-jäsenille 12.10.

Tervetuloa kaikille Temen freelancereinä toimiville jäsenille suunnattuun etätapaamiseen TO 12.10. klo 13-15.

Tapaamisen tarkoituksena on koota Temen freelancereinä työskentelevää jäsenistöä yhteen ja kartoittaa jäsenten tarpeita ja toiveita työhyvinvointiin liittyen.

Freelancerillä tarkoitamme tässä yhteydessä kulttuuri-, tapahtuma- ja taidealojen itsensätyöllistäjiä, pätkätyöläisiä, apurahalla työskenteleviä, lyhyissä työsuhteissa työskenteleviä ja niin edelleen. Tapaamisen aikana tutustumme toisiimme sekä pohdimme ainakin seuraavia kysymyksiä yhdessä:

Minkälaisia työhyvinvointia tukevia toimintamalleja ja palveluja olisi tarpeen kehittää?

Millaiset rakenteet tukisivat työhyvinvointia ja työkykyäsi? Millaisia rakenteellisia uudistuksia tarvittaisiin?

Lisäksi keskustelemme siitä, miten keskustelua jatketaan tämän tapaamisen jälkeen. Keskustelua vetää Temen uusi freelancerkoordinaattori, Elsa Heikkilä.

Ilmoittauduthan tapaamiseen viimeistään ke 11.10. Linkki on jäsenten meilissä.
Ilmoittautuneille lähetetään etälinkki tapaamiseen 12.10. aamulla.

Tapaaminen on osa juuri käynnistynyttä Työterveyslaitoksen Mielenterveyden työkalupakki -hanketta, jossa Teme on yhtenä yhteistyökumppanina toteuttamassa työhyvinvointia edistäviä ja työkykyä lisääviä toimintamalleja ja palveluita. Hankkeen muut yhteistyötahot ovat Taiteen edistämiskeskus, Cupore sekä Muusikkojenliitto. Hankkeen myöhemmissä vaiheissa tullaan tarjoamaan myös livetapaamisia, tapahtumia sekä vertaisryhmätoimintaa freelancereille.

Lisätietoa Temen hankkeesta…

Esteettömyys ja saavutettavuus
Tapaamisessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tilaisuuden kieli on suomi. Hankkeen myöhemmissä vaiheissa toimintaa järjestetään myös englanniksi.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.