Siirry sisältöön

Työhyvinvointia taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-aloille. Avajaiset 6.9.

Miten pitää huolta jaksamisesta ja palautua taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-aloilla? Työpäivät ovat usein pitkiä ja vaativia? Miten suunnitella kestäviä työpolkuja?

Käynnistyvä Mielenterveyden työkalupakki -hanke tukee taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-aloilla työskentelevien hyvinvointia. TERVETULOA avajaisiin 6.9. klo 12!

Kohderyhmää ovat taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-aloilla toimivat työntekijät, työnantajat, yrittäjät, freelancerit, apurahansaajat sekä järjestöjen edustajat.

Teme on hankkeen yhteistyökumppani. Temessä aloittaa freelancekoordinaattori, joka tukee kulttuurikentän freelancereitä heidän työtään ja toimeentuloaan koskevissa kysymyksissä. (Temen työpaikkailmoitus)

AVAJAISET JA ILMOITTAUTUMINEN

6.9. klo 12-14 Helsingissä G Livelabissa. Voit osallistua paikan päällä tai seurata tilaisuutta etänä. (G Livelab sijaitsee Yrjönkadun & Pikku Roban kulmassa, Temen alakerrassa katutasossa).

G Livelabiin mahtuu 120 osallistujaa. Ilmoittautuminen päättyy 30.8. Jos osallistut etänä, ilmoittautuminen päättyy 5.9. Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu TTL:n sivuilla 

AIKATAULU JA OHJELMA

klo 12.00 Tapahtuman avaus, sosiaaliturvaministeri Sanni Grahn-Laasonen
klo 12.10 KISSA – esitysluonnoksia, dramaturgi-esitystaiteilija Ronja Louhivuori
klo 12.25 Mielenterveyden työkalupakki taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-aloille, johtava asiantuntija Pauliina Mattila-Holappa ja erityisasiantuntija Heli Ansio, Työterveyslaitos
klo 12.45 Paneelikeskustelu: Kohti kestäviä työpolkuja
Henkilöstöpäällikkö Hanna Fontana, Suomen kansallisooppera ja -baletti
Operations director Eero Helle, CT Finland
Dramaturgi-esitystaiteilija Ronja Louhivuori
klo 13.10 Yhteistyökumppaneiden puheenvuoro
klo 13.20 KISSA – esitysluonnoksia, dramaturgi-esitystaiteilija Ronja Louhivuori
klo 13.25 Päätössanat
klo 13.30–14 Tarjoilua ja yhdessäoloa

Tapahtuman juontaa erityisasiantuntija Juha Hietanen Työterveyslaitoksesta.

Tapahtuma on osa Mielenterveyden työkalupakki -hanketta, joka sisältyy Suomen kestävän kasvun ohjelmaan. Tilaisuus tallennetaan. Tallennelinkki toimitetaan kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.