Siirry sisältöön

Tervetuloa freelancereille suunnatuille jäsenkahveille 11.4. etänä ja 12.4. livenä

”Vuorovaikutusongelmat tai toisinpäin vuorovaikutukseen liittyvä erityisosaaminen ja panostus löytyvät usein taustalta tutkittaessa, miksi epäonnistutaan tai onnistutaan, tai miksi voidaan huonosti tai hyvin.” (Weinberg & Gould, 2019)

Freelancer-kahvien aiheena on: Vuorovaikutustaitojen merkitys esittävän taiteen prosesseissa.

Torstaina 11.4. klo 10-11 freelancerkahvit etänä Teams:ssa (ilmoittaudu 11.4. jotta saat kutsulinkin)

Perjantaina 12.4. klo 13.30-15 freelancerkahvit livenä Temen toimistolla, John Stenberginkatu 16, Helsinki, sisäänkäynti meren puolelta Kuljetusliittojen ovesta 4. krs).

Tapaamisten sisältö on muutoin sama, mutta livetilaisuudessa on varattu enemmän aikaa yhteiselle keskustelulle ja kahvittelulle.

Vuorovaikutustaidot ja niiden merkitys esittävän taiteen prosesseissa on ikään kuin jatkoa edellisten kahvien teemaan, joissa pohdittiin epäasialliseen käyttäytymiseen puuttumista.

Keskeinen, tutkimuksissakin esille noussut epäkohta esittävän taiteen työyhteisöissä ovat heikot vuorovaikutustaidot. Mistä itseasiassa puhutaan, kun puhutaan vuorovaikutustaidoista?

Keskustelua alustaa Temen freelancekoordinaattori Heidi Naakka.  Mukana keskustelussa on myös freelancerkoordinaattori, Elsa Heikkilä.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki Temen jäsenet, jotka toimivat freelancereina. Freelancerillä tarkoitamme tässä yhteydessä taide- ja kulttuurialojen itsensätyöllistäjiä, pätkätyöläisiä, apurahalla työskenteleviä, lyhyissä työsuhteissa työskenteleviä jne. Voit työskennellä elokuvan, sirkuksen, tanssin, teatterin, tapahtumien tai taideopetuksen parissa.

Ilmoittautumiset viimeistään ke 11. 4. tänne: https://link.webropolsurveys.com/S/B85E188C06AE1EC9 

Lähetämme etänä osallistuville ilmoittautumisen perusteella kutsulinkin. Livekahvien toteutuminen edellyttää minimiosallistumäärää.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.