Siirry sisältöön
Filminpätkästä on tehty kuvausten klaffitaulu.
Kuva Jani Pulkka

Klaffi-palkinto

Klaffi-palkinto voidaan myöntää yksittäisille elokuva- ja/tai tv-alan ammattilaisille, tekijöille ja työntekijöille.

Palkinnon saajan tulee olla av-alan tekijä tai hänellä tulee olla kytkös av-alaan. Kytköksellä tarkoitetaan, että saaja on elokuva- tai tv-työn ammattilainen tai toisinaan av-alalla vieraileva/vieraillut ammattilainen tai asiantuntija, kuten nukkeja, epookkipukuja, erikoisrekvisiittaa tai -tarpeistoa elokuvaan tai tv-sarjaan suunnitteleva/suunnitellut ammattilainen.

Kriteerit ovat:

1. Ammattilaisuus, sitoutuneisuus työhön ja sen laatuun

2. Rakentava toiminta työyhteisössä

3. Tekijänoikeuskertymä eli paljonko palkittava on tehnyt tekijänoikeuksien alaista työtä. Tämän rinnalla työkokemus, sillä kaikki eivät tee tekijänoikeuksien alaista työtä.

Ehdotukset palkittavista pyydetään avoimesti alalta (itseään voi ehdottaa). Ehdotukset on perusteltava ja ehdotuksen mukaan on liitettävä riittävä ote cv:stä (esim. IMDB tai Elonet), jossa mainitaan keskeiset av-alan työt. Voimme olla yhteydessä ehdottajaan saadaksemme lisätietoja.

Palkintoehdotukset tehdään sähköisellä lomakkeella ja siinä edellytetään tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Ehdotukset tehdään sähköisesti lomakkeella ja tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, jotta varmistetaan ehdottajan  henkilöllisyys.

Rahapalkinnosta päättää Temen hallitus, joka voi harkinnan mukaan myöntää myös ns. elämäntyöpalkintoja.

Ehdotuksia tehdään vuosittain 15.-31.1.

TEE TÄÄLLÄ EHDOTUS PALKINNON SAAJASTA….

Ehdotuksen teko vaatii verkkopankkitunnuksilla kirjautumisen. Jos se on mahdotonta, ole yhteydessä Temen tiedottajaan.

Takaisin Apurahat ja palkinnot sivulle…

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..