Siirry sisältöön

Tervetuloa teatterialan ammattilaisten tapaamiseen Telakalle

YHDISTÄMME bileet ja TAM:n vuosikokouksen sunnuntaina 7.5.2023 Tampereen Kulttuuritalo Telakalla. Toivomme kaikkien jäsenten saapuvan paikalle syömään, näkemään teatteria, saunomaan, tapaamaan toisiaan ja tietysti päättämään yhteisten asioitten suunnasta.

TULE rennossa tai juhlavassa asussa ja tuo teatterialan ystäväsikin – kaikki alan ihmiset ovat tervetulleita alkaen klo 15. Kanssamme juhlii myös kaikkien alojen asiantuntija Babylon-klovni.

TILAISUUS on TAM:n jäsenille maksuton sisältäen ruoat, saunan ja sopivasti ruokajuomaa. Liiton ulkopuolisille, aveceille ja muille bilettäjille saunamaksu 10 € / hlö ja myynnissä à la carte -ruokaa. Jäsenten matka maksetaan tietyissä tilanteissa (ks. info sivun alalaidassa).

ILMAISEEN ruokailuun tulee ilmoittautua etukäteen 25.4. mennessä. Ilmoittautumislinkki on lähetetty jäsenille 6.4. ja se on myös vuosikokouskutsussa TÄÄLLÄ. Lisätietoja: tam.hallitus@teme.fi

Aikataulu

klo 12.30 kahvia

klo 13-15 vuosikokous

klo 15 eteenpäin myös jäsenistön ulkopuoliset tervetulleita. Ruokaa ja ohjelmaa.

klo 21 bileet päättyvät tai siirtyvät itseorganisoiduille jatkoille

Liitto osallistuu vuosikokoukseen kustantamalla matkakulut ja päivärahan kahdelle jäsenelle alle 20 työntekijän teatterista ja neljälle jäsenelle yli 20 työntekijän teatterista. Jäsenet, joilla ei  ole työnantajaa, voivat kääntyä matkakustannusten osalta TAM:n hallituksen puoleen.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.