Siirry sisältöön

Teatterialan ammattilaisten juhlaa Thaliassa 26.4.2021

TAM myöntää vuosittain Voimavara- ja Yhteisvoima-palkinnot yhteisöllisyyttä, työhyvinvointia ja yhdenvertaisuutta toiminnallaan edistäville teatterialan ammattilaisille.

VOIMAVARA

Voimavara-palkinto myönnettiin kolmelle teatterissa työskentelevälle heidän ansioistaan toimivan yhteistyön ja vuorovaikutuksen edistämisessä omissa työyhteisöissään, taidoista, jotka erityisesti poikkeusoloissa korostuvat.

Voimavaralla palkittiin Keski-Uudenmaan Teatterin tuottaja Anette Vihanto, Helsingin kaupunginteatterin asiakasneuvoja Tiina Bergman ja Vaasan kaupunginteatterin tiedottaja Kristiina Vaalasmaa. Onnea palkituille!

YHTEISVOIMA

Yhteisvoima on palkinto yhteisölle, jossa on esimerkillisesti toimimalla rakennettu tasavertaista, tervettä ja kommunikoivaa työilmapiiriä.

Yhteisvoima-palkinnon saivat Kouvolan Teatterin toimiston väki: lippukassanhoitaja Merja Mouhu, myyntiassistentti Anne Malén-Oksa, tiedottaja-tuottaja Anne Jokivirta, taloussihteeri Anne Henttonen, myynti- ja markkinointipäällikkö Topi Talasranta ja palvelutuottaja Elisa Sola. Onnea palkituille!

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.