Kuva Jani Pulkka

Tarpeiston kiltapäivä 3.6.2020

Tarpeiston kiltapäivässä keskustellaan tarpeistoalan työturvallisuudesta koronaepidemian vallitessa.

Pidämme kevään kiltapäivän poikkeustilanteesta johtuen Zoom-tapaamisena 3.6. klo 14.00 alkaen.

Keskustelemme siitä, millaisia riskejä koronavirus aiheuttaa tarpeistoalalla työskenteleville. Mietimme yhdessä turvallisuutta lisääviä työtapoja tarpeiston käsittelyyn syyskauden avaamista ajatellen. Keskustelemme tilanteen mahdollisesti aiheuttamasta stressistä ja työnantajan- ja työntekijän vastuista. Keskustelun alustaa ja kysymyksiin vastailee Työterveyslaitokselta vanhempi asiantuntija, dosentti (FT) Sirpa Laitinen. Kannattaa miettiä kysymyksiä valmiiksi. Myös Puvustokiltalaiset ovat toivotettu tervetulleiksi osallistumaan tapahtumaan. Haaste on yhteinen.

Zoom-linkki… (vanhentunut)

Mikäli käytät jo zoom sovellusta, tulee se päivittää 30.5. jälkeen tilaisuuteen pääsemiseksi.

Voikaa hyvin!

Tarpeistokillan puolesta:
Pipsa Keski-Hakuni
Antti Hosia 

OHJE:

Etäyhteyteen käytettävä Zoom-palvelun käyttö ei vaadi tietoteknistä osaamista. Se parhaiten sovelluksen avulla, jonka voi ladata ilmaiseksi tietokoneelle tai puhelimeen osoitteesta: https://zoom.us/.

Käyttö onnistuu myös selain-ohjelmilla (chrome, firefox ym.). Mikäli teillä on sovellus jo käytössä, niin se pitää päivittää (vähintään versioon 5.0) tilaisuuteen pääsemiseksi.

Vinkkejä zoomin käyttöön:

-Pitääkää mykistys (mute) päällä aina, kun ette osallistu puheenvuorolla, niin yhteys pätkii vähemmän (löytyy ruudun vasemmasta alalaidasta)

-Puheenvuoropyyntö / kommentti: Chatin kautta (ruudun alalaitaan ilmestyy kursoria sinne liikuttamalla ”chat”-nappi, jota painamalla chat-ikkuna tulee näkyviin ruudun oikeaan laitaan).

-Mikäli yhteys pätkii todella pahasti tai haluatte suojata yksityisyyttänne, sulkekaa videoyhteys (löytyy ruudun vasemmasta alalaidasta).

-Sovellusta käyttäessä voitte valita ruudun oikeasta yläkulmasta gallery-view:n ja speaker-view:n välillä. Gallery-view näyttää kaikki osallistujat yhtäaikaa, mikä voi olla isommalla näytöllä mukavaa.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..