Siirry sisältöön
Palkintojen jakotilaisuus lavalla.

TAM jakoi Thalia-juhlassa Voimavara- ja Yhteisvoima-palkinnot

Puheenjohtaja Antti Hosia jakoi palkinnot Thalia-juhlassa KOM-teatterissa 9.4.2018.

”Teatterialan Ammattilaiset TAM  ry on toiminut työntekijäliittona vuodesta 1971 ja edustaa Temen suurimpana jäsenliittona yli 2000:tta teatterintekijää. Haluamme työelämäkeskustelun keskellä nostaa esiin tekijöitä, jotka parantavat työpaikkojen ilmapiiriä ja auttavat jaksamaan.

Ei pidä jättää huomiotta sitä, miten paljon kaikkea hyvää on monissa teattereissa. On tärkeää myös muistaa tekijät, jotka lisäävät hyvinvointia ja rakentavat tervettä ilmapiiriä. Itsekkyyttä ja ahneutta jumaloivassa maailmassamme on keskeistä nostaa esiin positiivinen yhteistyöhenki, toisen tsemppaaminen, tasapuolisuus ja niin kutsuttu sydämen sivistys.

Vuoden palkittavat ovat esimerkkitapauksia tästä hyvästä – toisin sanoen Vuoden Tsempparit

Voimavara-palkinnon sai Jenny Jumppanen Helsingin kaupunginteatterista.

Jenny on ilmeikäs multitaituri, yleisötyöntekijä, ”jota ilman ei ihan helposti selvitä”. Ihminen joka rakentaa ympärilleen hyvää ja innostavaa ilmapiiriä ja kannustaa aina muita. Onneksi olkoon!

Yhteisvoima-palkinto myönnettiin Porin lavastamon porukalle:

Esa Bragge, Timo Piispanen, Taru Korhonen sekä Jaakko Luoma! Tällä porukalla on väkevä yhteishenki jolla he luovat ja ovat aina valmiina tekemään hyvällä otteella sekä auttamaan muitakin kuin omiaan. Niin loistava jengi, että he säteilevät oman osastonsa ulkopuolellekin hyvinvointia.

Onneksi olkoon!”

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.