Kuva: istock.com/googibga

TAM jakaa tänä keväänä kaksi palkintoa työhyvinvointi-teemalla

Teatterialan Ammattilaiset TAM haluaa palkinnoilla kiinnittää huomiota työhyvinvointiin ja nostaa esiin sellaisia työntekijöitä, jotka rakentavat tervettä ja innostavaa työilmapiiriä ja ovat esimerkkinä muille.

Kuka on se tsemppaava työkaveri, joka levittää ympärilleen hyvää energiaa, auttaa ja kannustaa muita ja jonka teot ja käytös vahvistavat hyvää työilmapiiriä? Ilmianna tällainen työkaveri. Yksilöpalkinto jaetaan henkilölle, joka auttaa muita jaksamaan työssä.

Työyhteisöpalkinto jaetaan ryhmälle, osastolle tai työporukalle, joka tekee hyvää yhteistyötä keskenään ja muiden kanssa, ja jonka toiminta on terveellä ja dynaamisella pohjalla. Ehdota työporukkaa, joka ansaitsee kiitoksen ja huomion.

Palkinnot ovat rahapalkintoja ja ne jaetaan Thalia-juhlassa, jota vietetään KOM-teatterissa 9.4.

TAM:n jäsenet saavat tehdä ehdotuksia palkinnon saajiksi viimeistään SU 11.3. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen os. marika.vaisanen@teme.fi

Yksilöjäsenen tulee olla TAM:n jäsen, mutta ”porukkapalkinnossa” ei tarvitse.

 

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..