Kuva Carlos Quintero, Unsplash

TAM jakaa Thalia-juhlassa kaksi palkintoa työhyvinvointi-teemalla

Teatterialan Ammattilaiset TAM ry haluaa palkinnoilla kiinnittää huomiota työhyvinvointiin ja nostaa esiin sellaisia työntekijöitä, jotka rakentavat tervettä, tasa-arvoista ja innostavaa työilmapiiriä ja ovat esimerkkinä muille.

Kuka on se tsemppaava työkaveri, joka levittää ympärilleen hyvää energiaa, auttaa ja kannustaa muita ja jonka teot ja käytös vahvistavat hyvää työilmapiiriä? Ilmianna tällainen työkaveri. Voimavara-palkinto annetaan henkilölle, joka auttaa muita jaksamaan työssä. Palkittavan tulee olla TAM:n jäsen.

Yhteisvoima-palkinto jaetaan työyhteisölle, ryhmälle, osastolle tai työporukalle, joka tekee hyvää yhteistyötä keskenään ja muiden kanssa, edistää tasa-arvoa ja jonka toiminta on terveellä sekä dynaamisella pohjalla. Ehdota työporukkaa, joka ansaitsee kiitoksen ja huomion. Työporukan ei tarvitse olla TAM:n jäsen.

Palkinnot ovat rahapalkintoja ja ne jaetaan Thalia-juhlassa, jota vietetään Tampereen Komediateatterissa 9.3.2020 klo 18.

Ehdotukset perustelun kera 10.2. mennessä savel@teme.fi

Aiemmat Voimavara- ja Yhteisvoima-palkinnot

Vuonna 2018:

Voimavara-palkinnon sai yleisätyöntekijä Jenny Jumppanen Helsingin kaupunginteatterista.

Yhteisvoima-palkinto myönnettiin Porin lavastamon porukalle: Esa Bragge, Timo Piispanen, Taru Korhonen sekä Jaakko Luoma.

Vuonna 2019:

Voimavara-palkinnon sai teatteriteknikko Matti Kanervo Tampereen Työväen Teatterista.

Yhteisvoima-palkinnon sai Ruska Ensemble.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..