Siirry sisältöön
Kuva Jani Pulkka

Keskustelutilaisuus järjestäjille ja vahtimestareille 4.6.2020

Teatterialan syyskauden avaamisen liittyy haasteita. Teatterin järjestäjien ja vahtimestarien zoom-keskustelu järjestetään ensi viikon torstaina 4.6. klo 12-13.

Keskustelutilaisuuden tarkoituksena on koota yhteen syksyn aloitukseen liittyviä teatterityön ongelmakysymyksiä sekä vaikeasti ratkaistavia reaaliarjen haasteita. Tilaisuuden antia hyödynnetään Esittävä taide korona-aikana -projektiryhmän työssä, joka valmistelee nopealla aikataululla teatterialalle yhteisiä kansallisia suosituksia. Ryhmän projektipäällikkö Minna Nieminen on keskustelussa mukana.

Linkki tapaamiseen… (vanhentunut)

Mikäli käytät jo zoom sovellusta, tulee se päivittää (vähintään versioon 5.0) tilaisuuteen pääsemiseksi.

Kysymykset: tam.hallitus@teme.fi

Tervetuloa mukaan!

OHJE ZOOMIN KÄYTTÖÖN

Etäyhteyteen käytettävä Zoom-palvelun käyttö ei vaadi tietoteknistä osaamista. Se parhaiten sovelluksen avulla, jonka voi ladata ilmaiseksi tietokoneelle tai puhelimeen osoitteesta: https://zoom.us/.

Käyttö onnistuu myös selain-ohjelmilla (chrome, firefox ym.). Mikäli teillä on sovellus jo käytössä, niin se pitää päivittää (vähintään versioon 5.0) tilaisuuteen pääsemiseksi.

Vinkkejä zoomin käyttöön

-Pitääkää mykistys (mute) päällä aina, kun ette osallistu puheenvuorolla, niin yhteys pätkii vähemmän (löytyy ruudun vasemmasta alalaidasta)

-Puheenvuoropyyntö / kommentti: Chatin kautta (ruudun alalaitaan ilmestyy kursoria sinne liikuttamalla ”chat”-nappi, jota painamalla chat-ikkuna tulee näkyviin ruudun oikeaan laitaan).

-Mikäli yhteys pätkii todella pahasti tai haluatte suojata yksityisyyttänne, sulkekaa videoyhteys (löytyy ruudun vasemmasta alalaidasta).

-Sovellusta käyttäessä voitte valita ruudun oikeasta yläkulmasta gallery-view:n ja speaker-view:n välillä. Gallery-view näyttää kaikki osallistujat yhtäaikaa, mikä voi olla isommalla näytöllä mukavaa.

 

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.