Siirry sisältöön
Askartelua
Kuva Collab Media, Unsplash

Tarpeistoalan koulutuksen kehittämisseminaari 24.4. Teatterimuseossa

Tarpeisto on keskeisessä asemassa katsojakokemuksen syntymisessä, mutta kehittyykö alan koulutus? Vastaako nykyinen käsityöläisyyteen painottuva koulutus teatteri- ja elokuva-alan tarpeita? Pitääkö tarpeiston roolia kehittää suunnittelijuutta kohti? Millaisia ovat tulevaisuuden koulutuspolkunäkymät?

Keskustelemme Teatterimuseolla 24.4. klo 11 alkaen tarpeiston roolista ja kehittämistarpeista. Seminaari kokoaa yhteen oppilaitoksia sekä tarpeiston toimijoita teatteri- ja elokuva-alalta.

Seminaari järjestetään Tarpeiston kiltapäivän yhteydessä. Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus tutustua Tarpeisto pääroolissa -näyttelyyn.

Tilaisuuden järjestää Teatterialan Ammattilaiset TAM ry yhteistyössä Teatterimuseon kanssa. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Seminaari striimataan verkkoon. Tarkemmat ohjeet striimin seuraamiseksi julkaistaan Teatterimuseon sivuilla lähempänä tapahtuma-aikaa.

SEMINAARIN OHJELMA

11.00–11.30 Alustuspuheenvuorot
•    Pipsa Keski-Hakuni (tarpeistosuunnittelija, Suomen kansallisooppera ja -baletti)
•    Kari Kankaanpää (lavastussuunnittelija)

11.30–12.30 Paneelikeskustelu
Keskustelussa mukana mm. Pipsa Keski-Hakuni (Tarpeistokilta), Antti Mattila (Teme), Ville Sandqvist (Taideyliopisto) ja Eero Linjama (Turun AMK). Paneelikeskustelun vetää Antti Hosia (pj. Teatterialan Ammattilaiset TAM).

12.30–13.30 Yleisökeskustelu

PAIKKA

Teatterimuseossa 24.4.2023 klo 11.00–13.30, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3 G, Helsinki

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.