Siirry sisältöön

STODin jäsenmatka Baltoscandal-festivaaleille Viroon 5.-7.7.

Tervetuloa mukaan iloiselle jäsenmatkalle Viroon heinäkuun alussa! Tuolloin järjestetään kansainvälinen, huippusuosittu ja todella kiinnostava Baltoscandal-festivaali Rakveren pikkukaupungissa, noin 100 km Tallinnasta itään.

Festari pidetään 4.-7.7. ja jäsenmatkan kesto on 5.-7.7. Verkostoitumiseen tähtäävään matkaan sisältyy tapaaminen virolaisten ohjaajakollegoiden kanssa 6.7. yhteistyössä Viron ohjaajaliiton (Eesti lavastajate liit) kanssa.

Lue lisää festarista: http://www.baltoscandal.ee/

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

Baltoscandal-festivaali Rakveressa 5.-7.7.

KENELLE MATKA ON TARKOITETTU?

Matka on tarkoitettu kaikille Stodin A-jäsenille, sekä sellaisille O-jäsenille, jotka ovat opintojensa maisterivaiheessa. Mikäli tilaa jää, myös muut jäsenlajit huomioidaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on yhteensä 10 (sisältäen kaksi Stodin hallituksen matkanjärjestäjää).

MILLOIN JA MITEN ILMOITTAUDUN?

Ilmoittautuminen alkaa nyt, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.3. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: stod.hallitus@teme.fi

MITÄ MATKA MAKSAA?

Saamme Tinfon kautta OTSA-liikkuvuustukea. Sen ansiosta matkat Helsingin ja Rakveren välillä, sekä majoitus Rakveressa eivät maksa sinulle mitään! Ostat ja maksat itse vain teatteriliput. Ne eivät ole vielä tulleet myyntiin, mutta viime vuosina ne ovat maksaneet 12€ / lippu tai 40€ / viiden lipun satsi. (Suosittelemme viiden lipun ostamista, sillä nähtävää on paljon.) Matkatuki ei sisällä matkoja muualta Suomesta Helsinkiin.

MITÄ SIELLÄ ON OHJELMISTOSSA?

Ohjelmistoa ei ole vielä julkistettu, mutta festarin suosiosta kertoo se, että festaripassit on jo myyty loppuun! Kun ohjelmisto julkistetaan, valitsemme yhden esityksen, jota menemme katsomaan yhdessä virolaisten ohjaajien kanssa. Tiedotamme valinnasta matkalle lähtijöille välittömästi. Muut esitykset matkalle lähtijä voi valita vapaasti.

MISTÄ TIEDÄN, MILLOIN LIPUT TULEVAT MYYNTIIN?

Me lähetämme ilmoittautuneille tekstarin, joten sinun ei tarvitse kytätä joka päivä Baltoscandalin sivuja.

MITEN OSTAN FESTARILIPPUJA?

Ostat liput helposti netistä, paikallisen lippupalvelun kautta: http://www.baltoscandal.ee/en/tickets . Jos tarvitset apua, ota yhteyttä meihin.

MISSÄ MAJOITUMME?

Jäsenille on alustavasti varattu majoittuminen Katariina Guest Housessa Rakveren keskustassa https://www.visitestonia.com/fi/katariinan-vieraskoti, kahden hengen huoneissa, joissa osassa on kylpyhuone huoneessa, osassa käytävällä. Tähän majoitukseen sisältyy aamiainen. Majoituspaikka saattaa vielä vaihtua, mutta majoitus tulee kuitenkin olemaan tasoltaan suunnilleen tämä.

TÄYTYYKÖ MINUN OSTAA LAIVALIPUT ITSE? ENTÄ KULJETUS TALLINNASTA RAKVEREEN?

Ei täydy. Saat laivaliput Stodin kautta, kuten myös majoituksen. Rakvereen on aiempina vuosina kulkenut ilmainen festaribussi. Mikäli näin ei ole, Stod hankkii bussiliput, joten sinun ei tarvitse vaivata päätäsi sillä. Ostat itse vain festariliput. Niin, ja omat ruoat ja juomat.

ÄÄH, EN TIEDÄ VIELÄ HEINÄKUUN SUUNNITELMIANI! ÄÄH, HALUAN OLLA VIROSSA PIDEMPÄÄN!

Ei hätää! Tinfon OTSA-hanke mahdollistaa myös omatoimisen, tuetun teatterimatkailun Viroon. Tällöin teet itsenäisesti hakemuksen Tinfolle viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaasi: https://www.tinfo.fi/fi/OTSA_edella_Viroon . Tässä tapauksessa Stod ei kuitenkaan toimi välikätenä, emmekä voi taata tuen saamista 100-prosenttisella varmuudella.

JÄIKÖ VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ? KYSY!  stod.hallitus@teme.fi tai 050-5453440 / Satu Linnapuomi

TULE MUKAAN JA ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 27.3 OSOITTEESEEN stod.hallitus@teme.fi ! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä syntymäaikasi (laivalippuja varten) sekä puhelinnumerosi.

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.