Siirry sisältöön

SKETCH UP -perusteet 26.- 28.10.2018

Tarjoamme jäsenistön toivomuksesta ja AVEKin sekä Elokuva- ja Lavastustaiteen laitoksen tuella SketchUp-perusteet-kurssin Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP:n jäsenille sekä muille Temen jäsenille.

SketchUp (SU) on tilaluonnostelusohjelma, jonka avulla on helppo päästä käsiksi 3D-mallinnuksen maailmaan. Ohjelmalla saa myös piirrettyä työpiirustuksia (SU Pro) ja tehtyä esim. kamera-ajoja mallin sisällä. Kurssilla käytetään Aalto-yliopiston SketchUp Pro-ohjelmistoja.

Kurssi on tiivis ja siellä käydään läpi SketchUp-ohjelmiston alkeita ja esimerkkejä sen käytöstä lavastustyössä. Tutustutaan ohjelman perustyökaluihin, työpöydän järjestelyyn ja työskentelyjärjestykseen. Tehdään pari harjoitusta, joista toisesta myös mitoitetut työpiirustukset SketchUp Pro:n mukana tulevalla LayOut-ohjelmalla.

ILMOITTAUDU KURSSILLE linkin kautta https://www.webropolsurveys.com/S/EC9417C32DAD3944.par

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 19.10.2018. Mukaan mahtuu 11 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonoon voi ilmoittautua. Kurssille hyväksytyille lähetetään lisäinfoa sähköpostitse lähempänä kurssia. Kurssille on sitouduttava koko ajanjaksoksi, jos on estynyt pääsemään kurssille, asiasta on ilmoitettava välittömästi Marika Väisäselle.

Kurssille osallistuvilta peritään 50  euron maksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, mutta viimeistään 19.10.2018 mennessä tilille FI88 5541 2820 0021 12 / LP, viesti: SKETCH UP. Jos kurssimaksua ei ole maksettu eräpäivänä, kurssipaikka siirtyy seuraavalle jonossa. Maksua ei palauteta.

KURSSITUSPAIKKA, OPETTAJA JA AIKATAULU:

Kurssi järjestetään osoitteessaa Otakaari 7, 3. krs. luokka 381:n eli ”Ripley” (toinen kerros aulasta laskettuna).

Kurssin opettajana toimii lavastaja, freelancer Sanna-Mari Pirkola. Sanna-Mari on kouluttanut lavastussuunnittelijoita aiemminkin.

Aikataulu: perjantaina 26.10. klo 17-20, lauantaina 27.10 ja sunnuntaina 28.10. klo 10-17 (sis. tunnin ruokatunnin). Ruokailu on omakustanteinen, voit myös ottaa mukaan eväitä. LP tarjoaa kahvia ja teetä.

Lisätietoja kurssista opettaja Sanna-Mari Pirkolalta sannamaripirkola@hotmail.com ja TEME:n toimistolta Marika Väisäseltä marika.vaisanen@teme.fi

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!

Terveisin Lavastus- ja pukusuunnittelijoiden hallitus LP

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.