Siirry sisältöön
Palkintojen jakotilaisuus teatterin näyttämöllä.
Thalia-juhla 9.3.2020

Pukusäde Riikka Aurasmaalle ja Lavastussäde Markus Tsokkiselle

Thalia-juhlassa Tampereen Komediateatterissa 9.3.2020 palkittiin teatterialan ammattilaisia.

Lp jakoi ensikertaa Säde-palkintoja, jotka ovat kunniamainintoja ansioituneesta puku- ja lavastussuunnittelusta.

PUKUSÄDE-PALKINTO 2020

Pukusuunnittelija Riikka Aurasmalle Monty Pythonin Spamalot -musikaalin pukujen suunnittelusta  Suomen kantaesitykseen Seinäjoen kaupunginteatterin kesänäyttämölle, Törnävän kesäteatteriin.

Riikka Aurasmaa suunnittelemat Spamalot-puvut olivat visuaalisesti loistavaa tykitystä, kiiltävää ja kimaltavaa kesäpäivän auringonpaisteessa eikä loisto haalistunut kesäsateessakaan! Suunnittelu oli idearikasta, leikkisää, raikasta ja toteuttajille mielenkiintoista. Kesällä 2019 toteutettu Monty Pythonin Spamalot -musikaali sisälsi yli sata pukua monine eri asusteineen. Puvustus kokonaisuudessaan tuki musikaalin tarinaa ja johdatti katsojat Monty Pythonin riemastuttavaan maailmaan.

ONNEA Riikka Aurasmaalle!

LAVASTUSSÄDE-PALKINTO 2020

Lavastaja Markus Tsokkiselle  Kolmen sisaren lavastuksen suunnittelusta Kansallisteatterin suurelle näyttämölle.

Markus Tsokkisen tasokas ja visuaalinen Kolmen sisaren  lavastussuunnittelu oli huippuunsa hiottu visuaalinen kokonaisuus. Lavastus onnistui olemaan näytös näytökseltä muuttuva, ajaton ja samalla sekä historiallinen, että futuristinen teos, joka pyörii, elää ja purkautuu näyttelijöiden mielentilojen mukaan. Katsojapalautteen mukaan hienoimpia visuaalisesti esityksiä, joita oli koskaan nähnyt.

ONNEA Markus Tsokkiselle!

Thalia-juhlassa 2020 palkitut…

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.