Siirry sisältöön

Teme hakee viestintäkoordinaattoria 1.9.2021 alkaen

Viestintäkoordinaattori toteuttaa monipuolisesti Temen sisäistä ja ulkoista viestintää.

Työhön kuuluu Temen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä tiedottajan kanssa. Pääpaino tehtävässäsi on viestinnällisessä moniosaamisessa, mutta pienessä työyhteisössämme saat vastuullesi myös muita järjestön toimintaan liittyviä tehtäviä.

Keskeiset kanavat ovat viikkotiedote, luottamusmiesuutiset, nettisivut, some-kanavat (IG, Twitter, Facebook), hallitusten kokoukset sekä koulutustilaisuudet. Keskeisiä tehtäviäsi ovat Temen some-viestintä, Temen ja jäsenjärjestöjen kotisivujen päivittäminen yhdessä tiedottajan kanssa; jäsenkirjeiden ja luottamusmiesuutisten teko yhdessä tiedottajan ja työehtoasiantuntijoiden kanssa; jäsenjärjestöjen hallitusten kokousten sekä koulutustilaisuuksien järjestämistä.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva viestinnän koulutus, kokemusta luovien alojen ammattimaisen työn luonteesta ja esittävästä taiteesta, ymmärrystä työmarkkinoista ja ammattiyhdistystoiminnasta. Tarvitset yhteistyö- ja organisointikykyä sekä ratkaisukeskeisen otteen työhön. Katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän palkansaajajärjestössä, joka on näköalapaikka suomalaiseen työelämään sekä esittävän taiteen kenttään.

Toivottu työn aloitusajankohta on 1.9.2021. Tehtävä on noin 2-vuotta kestävä määräaikainen työsuhde. Tehtävässä on koeaika.

Lisätiedot toiminnanjohtaja Karola Baran 0400 142 050 pe 6.8. klo 12-15.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 13.8. karola.baran@teme.fi otsikolla Viestintäkoordinaattori.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..