Teme hakee lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto (Teme) on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto, joka hakee lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen vähintään vuoden ajaksi. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työkentän kulttuurialalla.

Temen jäsenistö työskentelee teatterin, tanssin, elokuvan ja tv-tuotannon aloilla. Noin puolet jäsenistä on vakinaisessa työsuhteessa ja puolet itsensätyöllistäjiä.

Lakimiehen tehtäviin kuuluu työsuhdeneuvonta jäsenille. Lakimies työskentelee yhdessä järjestötoimitsijoiden, tiedottajan, jäsensihteerin ja toiminnanjohtajan kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta, vankkaa työoikeudellista osaamista, kokemusta TES-toiminnasta, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.

Temen toimistossa on seitsemän työntekijää ja se sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Työ alkaa tammikuussa 2018. Työhakemukset palkkatoiveineen otsikolla ”Lakimies” karola.baran@teme.fi -osoitteeseen 15.12.2017 mennessä. Haastattelut järjestetään 18. – 20.12. välisenä aikana.

Lisätietoja 7.12. / 8.12. / 11.12. klo 9-10 Karola Baran puh 0400 142 050.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..