Teme hakee kirjanpitäjä-talousvastaavaa

Etsimme ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kirjanpitäjää/talousvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen tai taloushallintoon ja kirjanpitoon erikoistunutta yrittäjää/yritystä ”Temen tiimiin”, jossa työskentelee 6 henkilöä.

Työtehtäviä ovat:

– Maksuliikenne, laskutus ja tilittämiset (laskujen kirjaaminen, maksatus, seuranta)

– Laskujen jyvitys tarvittaessa

– Palkanlaskenta ja -hallinto

– Tilinpäätösten muodostaminen kirjanpidosta

– Talousseurantaraportti kuukausittain, sisältäen vertailuraportin jäsenmaksuista jäsenliitoittain, jäsenmaksuarviot

– Jäsensihteerin kanssa yhteistyössä jäsenmaksutuoton jakamisen tarkistaminen (tilitykset työttömyyskassalle ja jako jäsenjärjestöille)

– Työttömyyskassan tilityslaskelma

– Berliinin residenssin taloushallinto Berliinissä asuvan suomalaisen yhteyshenkilön kanssa

– Temen talousarvio

– Temen jäsenliittojen yhteyshenkilön kanssa yhteistyö talousasioissa mm. tilinpäätösaikaan sekä talousarvioita laadittaessa

– Mahdollisesti koulutusta talouskysymyksissä henkilökunnalle ja luottamustoimisille hallitusten jäsenille

– Muut yhdessä sovittavat kirjanpidon ja maksuliikenteen asiat

Kirjanpidossa käytetään Fivaldin kirjanpitojärjestelmää.

Työmäärä on noin kolme päivää / 20-25 tuntia viikossa. Työtä voi tehdä etänä, mutta tarvittaessa ja sovittaessa kirjanpitäjä on tavattavissa myös toimistolla. Työsuhteessa on koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo huhtikuun alussa.

Hakuaika 24.3.2019 saakka. Hakemukset palkkatoiveineen/tarjouksineen lähetetään sähköpostilla toiminnanjohtajalle otsikolla HAKEMUS, osoitteeseen karola.baran@teme.fi

Tässä vaiheessa hakuilmoitus ja ansioluettelo riittävät (työ- ja opiskelutodistukset myöhemmin). Tehtävästä voi kysyä ti 19.3. klo 12.30-13.30 ja to 21.3. klo 10-12 puh 0400 142 050 toiminnanjohtaja Baran. Haastattelut 27.-29.3.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..