Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa laajasti elokuva- ja tv-työtä. Puheenjohtaja on Matleena Kuusela.

Kuva ShareGrid, Unsplash

Ajankohtaista

SET:n ohjeistus työskentelyyn poikkeustilanteessa

Koronavirus aiheuttaa poikkeustoimia myös elokuva- ja tv-alalla. SET ry on saanut paljon huolestuneita yhteydenottoja, miten tässä poikkeustilanteessa kuuluisi toimia. Tässä SET ry:n ohjeistus.

Lue lisää

Eduskunta hyväksyi määräaikaiset lakimuutokset työntekijöiden ja yritysten turvaksi 

Määräaikaisia lakimuutoksia on jatkettu vuoden 2020 loppuun asti. Lakimuutoksien sisältö on pysynyt muilta osin ennallaan paitsi työttömyysturvan enimmäispäivät eivät kulu yhdelläkään työttömällä työnhakijalla 1.7.2020 alkaen vuoden loppuun asti. Muutokset eivät koske esim. valtion tai kunnan työntekijöitä.

Lue lisää

Lue Lehtiset-lehti verkossa

Lehtiset on SETin julkaisu ja se on ilmestynyt 80-luvulta asti. Nyt se on verkossa: https://lehtiset.net/

Tutustu >

  SET:n uusi hallitus 2020

  SETin puheenjohtajaksi valittiin valaisija Matleena Kuusela.

  Lue lisää

  Jäsenet ja toiminta

  SET on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa laajasti elokuva- ja tv-työtä. SETin jäsenet työskentelevät pitkien elokuv...

  Lue lisää

  Vuoden työtoverit

  Vuoden työtoveri -palkinto on SETin tunnustus hyvästä työtoveruudesta ja se on rahapalkinto. Vuoden työtoveri k...

  Lue lisää

  Vuosikokous su 17.5.2020

  SET:n vuosikokous järjestetään sunnuntaina 17.5.2020 klo 13. Kokous pidetään ensisijaisesti etänä zoom-palvelussa, joka vaatii tie...

  Lue lisää

  Työtä kaikille


  Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

  Tutustu palveluun >

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..