Elokuva-, tv- ja teatterialan työskentelykulttuuria on kehitettävä yhdessä

Tohtori Jaana Paanetojan selvityksen ansiokkuus on työoikeuden näkökulmassa sekä lukuisissa kehittämis- ja toimenpide-ehdotuksissa. Työnantajaosaamisessa on paljon parannettavaa.

Lue lisää

Paranee vanhetessaan?

Työhyvinvointiseminaari su 7.10. klo 10 on ilmainen ja avoin kaikille Temen, Stefin ja STOPPin jäsenille. Muille hinta on 30,-. Kaikille tervetuloa!

Lue lisää

  Tykillä ei ammuta ketään eikä mitään

  Työministeri Jari Lindström vastasi keskiviikkona 15.8. taloustoimittajien tapaamisessa, että lakiesitys etenee sovitusti. Ministerin hyttys-vertaus on alentava ja epäonnistunut.

  Lue lisää

  Aktiivimalli kaksi aiheuttaa freelancereille lisää epävarmuutta

  Jos lakiesitys etenee, Teme esittää, että mm. apurahahaku ja neuvottelut työprojekteista kelpuutetaan työnhakuvelvoitteessa huomioitavaan työnhakuun.

  Lue lisää

  Tekijänoikeuslain merkitys murenee elokuva- ja teatterialalla, jossa taide syntyy ryhmätyönä

  Lavastaja Markku Pätilän ja ohjaaja Aki Kaurismäen tekijänoikeusriita on uutisoitu titaanien taisteluna. Ongelman ydin on jäänyt varjoon: Tekijänoikeus on kriisissä ja ongelmia on valtavasti!

  Lue lisää

  Metelin toimituskunta ja päätoimittaja

  Meteli-lehden päätoimittaja on Anne Saveljeff  puh 040 67 52 787, savel(at)teme.fi

  Lue lisää

  Tilaa uutiskirje

  Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..