Siirry sisältöön
Berliinin asunto
Kuvat Reija Hirvikoski

Berliinin asunto

Berliinin asunto on vuokrattavissa syksyllä 2022.

Asunnon tiedot

Asunto sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa Friedrichshainin kaupunginosassa. Asunto on kaksio, jossa keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi on 2 makuuhuonetta ja nukkumapaikat 6:lle henkilölle.

Hinta ja vuokra-aika

Viikkovuokra jäsenelle on 470,-. Ulkopuolisille viikkovuokra on 632,50.

Vuokra-aika on lauantaista klo 15 seuraavaan lauantaihin klo 12.

Asunnossa siivotaan aina lauantaisin klo 12 – 15, joten et voi jättää asuntoon lähtöpäivänä matkatavaroita klo 12 jälkeen. Jos saavut asuntoon lauantaina, asunto on käytettävissä vasta kello 15.00.

Vuokra sisältää

Liinavaatteet. Ilmoita yöpyjien määrä, jotta osaamme varata liinavaatteita riittävästi.

Asunnossa on normaalin kalustuksen ja astioiden lisäksi nettiyhteys, tulostin, kaksi tv:tä, pyykin- ja astianpesukone, pyykinkuivain, hiustenkuivain ja kaksi lukittavaa kaappia arvotavaroille.

Jos hukkaat avaimen, jätät asunnon epäsiistiksi tai olet rikkonut irtaimistoa,  olet vuokralaisena  korvausvastuussa. Vahingoista pitää ilmoittaa Temeen.

Tiedustelut

Varaus on alustava, kunnes saat vahvistuksen sähköpostilla.

HUOM! Varausjärjestelmässä on ongelmia eivätkä kaikki varaukset tallennu, vaikka järjestelmä antaa vahvistusviestin. Kun teet varauksen kalenteriin, meilaa sen lisäksi toivomasi aika, nimesi ja puhelinnumerosi os. berliini@teme.fi

Varauksesi on vastaanotettu! Tämä varaus on alustava. Saat vahvistuksen sähköpostitse.
Valitse vuosi
Valitse ensisijainen viikko
Kyllä
En
Syötä nimesi
Syötä puhelinnumerosi
Syötä sähköpostiosoitteesi Syötä oikea sähköpostiosoite
Syötä osoitteesi

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..