Siirry sisältöön

Ilona Vartiainen aloittaa Temen juristina maaliskuussa

Temen ja Muusikkojen liiton juristiksi on valittu oikeustieteen maisteri Ilona Vartiainen.

Ilonan kasvokuva
Ilona Vartiainen

Vartiainen on aiemmin työskennellyt asianajotoimistossa luovaan alaan liittyvien toimeksiantojen kuten tekijänoikeuksien ja kulttuurialan sopimusten parissa. Hänellä on työskennellyt myös vakuutusyhtiössä. Vartiainen tulee hoitamaan lakiasioita sekä Muusikkojen liiton että Temen palveluksessa.

Vartiainen kuvailee itseään musiikin suurkuluttajaksi. ”Olen laulanut koko elämäni sekä soittanut viulua 6-vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä suunnittelen pianotuntien aloittamista. Teatterissa, elokuvissa sekä konserteissa käynti ovat minulle mieluisia tapoja viettää vapaa-aikaa”, Vartiainen kertoo.

Hän odottaa innolla uuden työn alkamista ja tulevia haasteita. ”Unelmanani on jo pitkään ollut työskentely musiikki- ja kulttuurialalla, joten juristin paikka Muusikkojen liitossa ja Temessä on minulle unelmien täyttymys, kun pääsen laaja-alaisesti työskentelemään luovien alojen puolustajana.”

Vartiainen aloittaa tehtävässä maaliskuun 2021 alussa.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..