Kuva: istock.com/semakokal

Paranee vanhetessaan -seminaari 18.11. on peruttu

STST:n Paranee vanhetessaan -seminaari 18.11. on peruttu ja siirretty toiseen ajankohtaan, josta ilmoitetaan jäsenille myöhemmin.

**

STST jatkaa keskustelua työhyvinvoinnista. Jos jalka ei nouse ja hiuksissa on harmaata, merkitseekö se kokemuksen syvyyttä vai ajatuksen ahtautta? Onko ikääntyvä työntekijä kallis kuluerä vai arvokas aarre?

Seminaarissa kootaan ajatuksia ja kokemuksia siitä, millaisia ratkaisuja työyhteisöissä on kehitetty kokeneiden työntekijöiden tietojen ja taitojen käyttöön saamiseksi. Näiden ratkaisujen ja seminaarissa syntyvien uusien ideoiden pohjalta rakennetaan toimivia käytäntöjä yhteistyössä työntekijöiden ja työantajien kanssa. Miten ikääntyvän työntekijän on mahdollista jatkaa työskentelyään yhä nousevaan eläkeikään asti? Miten hän voi tuoda kokemuksensa koko työyhteisön käyttöön?

Tule mukaan luennolle, learning cafe:hen, keskustelemaan, jakamaan ajatuksia ja innoittumaan!

Seminaari on 2. osa Suomen tanssi- ja sirkustaiteilija ry:n 80-vuotisen olemassaolon juhlistamiseksi järjestettävää kolmiosaista työhyvinvointiin keskittyvää sarjaa. Se on suunnattu kaikille tanssi- ja teatterialan työstä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille.

Seminaariohjelma

klo 10–13 (sis. kahvitauon) tutkijatohtori, TanssT, TtM (liikuntalääketiede), ft Hanna Pohjola / Learning cafe

klo 13–14 lounastauko (omakustanteinen)

klo 14–16 paneelikeskustelu moderoijana Hannele Niiranen (toiminnanjohtaja, FM). Paneelissa mukana mm. Alpo Aaltokoski (tanssitaiteilija), Kati Kivilahti-Fagerrud (rehtori), Liisa Palin (tanssitaiteilija), Riitta Raunio (skenografi), Pasi Kuronen (näyttämömies) sekä Hanna Pohjola.

Seminaari järjestetään lauantaina 18.11. klo 10-16 Teatterikulmassa (os. Meritullinkatu 33 A) kokoustilassa Komedia, 2. krs. Tervetuloa!

Hinta: 20,- Temen ja DHF:n jäsenet / 40,- muut. Seminaarimaksu maksetaan ennen tilaisuutta tilille: FI9655412820006915 / OKOYFIHH

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..